0
Winkelmand
0 artikelen

Huishoudbeurs 2016

Van 20 t/m 28 februari 2016 vindt het grootste en gezelligste vriendinnenfeest van Nederland weer plaats in RAI Amsterdam. Kom je ook? Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrijetijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! Dit jaar heeft de Huishoudbeurs een nieuw segment: Happy & Healthy, hier kun je alles vinden op het gebied van gezond en een gelukkig leven, vol met tips & tricks, leuke workshops, workouts en lezingen!

Voor het tweede jaar zijn er Aziatisch Pasar Malam Festival waar je heerlijk kunt genieten van Aziatische oriëntale hapjes, drankjes, muziek, dans en modeshows én iedere avond tot 20.15 uur open. Breng ook een bezoek aan Festival Fantastique voor de vele topoptredens en verrassende acts. Leef je uit tijdens één van de vele workshops. Ontdekt worden als model kan ook tijdens The Model Convention. Voorbereiding nodig? Volg één van de catwalk workshops van Mariana Verkerk! Ook leuk: Met je toegangskaart heb je op dezelfde dag gratis toegang tot de negenmaandenbeurs.

Dit jaar zijn er twee nieuwe extra side events tijdens de Huishoudbeurs. Tijdens de eerste 4 dagen (20 t/m 23 feb.) is er in Hal 5 het event liever thuis! Voor iedereen die opzoek is naar een overzicht en antwoorden over de mogelijkheden om op latere leeftijd comfortabel, veilig en met plezier zelfstandig te (blijven) wonen.

En tijdens de laatste 4 dagen (25 t/m 28 feb.) is in Hal 5 het Best Friend Event. Tijdens dit event is er voor iedereen die een huisdier heeft enorm veel te ontdekken, zoals: demonstraties, lezingen over dierengedrag, meet & greets met gedragstrainers en natuurlijk nog veel meer!

 

Ticketprijzen
Tickets zijn voor € 14,95 verkrijgbaar in de winkel (vanaf 20 februari is de prijs € 16,50). Prijzen zijn exclusief Servicekosten.

 

Koop je tickets nu snel bij de Primera winkel bij jou in de buurt!

 

 Maak kans op een fashioncheque t.w.v. € 150,- !

Heb je een Huishoudbeurs ticket gekocht bij Primera? Dan maak je nog kans op een fashioncheque t.w.v. € 150,- door de 13-cijferige code die boven de barcode op je Huishoudbeurs ticket staat in te voeren. Je kunt je gegevens t/m zondag 28 februari 2016 invullen.

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk met tickets die gekocht zijn bij Primera.

Je gegevens
  • Vernieuw afbeelding
     

* Verplichte velden