Chocolade

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Chocolade cadeau

Heeft er iemand in je omgeving iets te vieren en weet je dat hij of zij enorm van chocolade houdt? Zoek dan niet verder naar cadeaus, want bij Primera heb je een ruim aanbod gepersonaliseerde chocolade cadeaus om uit te kiezen. Het blijkt altijd weer dat chocolade het enorm goed doet als geschenk! Of er nu iemand jarig is, het Valentijnsdag is of omdat er een collega op je werk afscheid neemt: van chocolade wordt nagenoeg iedereen blij. Kies je chocolade cadeau uit ons assortiment en bestel het direct zodat het zo snel mogelijk naar jou of de persoon voor wie het is verstuurd kan worden. 

Chocolade cadeau als extraatje

Heb je al een ander cadeau uitgezocht in onze webshop en zoek je nog naar een leuk extraatje om erbij te doen? Ook dan zijn onze chocolade giftsets uitermate geschikt. Combineer de chocolade met een mooie fles wijn of champagne of ga met je vriend of vriendin uit eten met Valentijnsdag en geef bij thuiskomst als toetje nog een heerlijke doos chocolade cadeau. Misschien wil je iemand wel een cadeaukaart cadeau geven, maar ben je bang dat dat wat te saai overkomt? Ook dan is het een idee om er chocolade aan toe te voegen. Sla je twee vliegen in een klap.

Redenen om chocolade cadeau te geven

Waarom je voor iemand een cadeau gaat kopen, kun je verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat je vrouw of vriendin jarig is en je zoekt naar het ultieme cadeau om haar extra blij te maken. Of is kerst weer in aantocht en zoek je naar het perfecte kerstcadeau voor je oma die graag snoept? Misschien dat jullie trouwdag er weer aan zit te komen en je daar een cadeautje voor wilt uitzoeken om te geven tijdens een romantisch diner? Bij Primera heb je in elk geval heel veel opties en mogelijkheden als het gaat om chocolade cadeaus. Bovendien kun je het cadeau bij ons ook nog eens heel gemakkelijk personaliseren. Voeg bijvoorbeeld de naam van je vriendin aan het cadeau toe of plaats een speciale boodschap op het geschenk. 

Chocolade versturen per post

Je hebt het inmiddels wel door: als je een chocolade cadeautje zoekt, zit je altijd goed bij Primera. Je kunt bij ons echt alle kanten op als het op chocolade aankomt. Bekijk nog eens goed online wat er allemaal mogelijk is en kies het perfecte cadeau voor de persoon die iets te vieren heeft. Je kunt je gekozen geschenk dan meteen bestellen via onze website. Verstuur je chocolade cadeau per post en wij zorgen ervoor dat het in de brievenbus van de ontvanger terechtkomt. Overhandig je jouw gepersonaliseerde chocoladereep liever zelf? Laat je chocolade met foto of tekst dan gewoon thuis of in een van onze winkels bezorgen. Veel plezier met het geven van je smakelijke cadeau! 

Kies voor een chocolade cadeaubox

Een van de chocolade cadeaus die je bij ons kunt vinden is de chocolade cadeaubox. Dat is een plat doosje met chocolade (zoals pralines) erin en waar je op de doos allerlei leuke teksten en foto’s kunt plaatsen. Zo krijgt het cadeau met chocolade wel een heel unieke uitstraling. We hebben bijvoorbeeld chocoboxen van Milka die je helemaal naar eigen wens kunt ontwerpen en cadeau geven. En de kans is groot dat degene die het cadeau ontvangen heeft de bewuste chocoladebox niet weggooit nadat alle chocolade op is. Het geheel ziet er namelijk heel leuk uit en kan je prima ergens in huis neerzetten. Als een soort klein fotolijstje.

Wil je ook wel eens een fysieke winkel van Primera bezoeken? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. In heel Nederland zijn er ruim 530 te vinden. Om te kijken of er ook eentje bij jou in de buurt zit, maak je slim gebruik van onze winkelzoeker.

Chocolade geschenken van Primera

Maar we hebben ook andere chocolade gerelateerde geschenken in onze webshop voor je beschikbaar. De enige overeenkomst is steeds dat ze én chocolade bevatten én te personaliseren zijn. Of je nu tegen iemand gefeliciteerd, bedankt of ik vind je lief wilt zeggen: met chocolade zet je je boodschap direct extra kracht bij. Voor welk chocolade cadeau je dan het beste kunt gaan? Wat te denken van een Toblerone reep waarbij je de merknaam op de verpakking kunt wijzigen in de naam van degene voor wie het cadeau is. Ook kun je daar zelfs nog een foto aan toevoegen. Maar ook een reep van Cote d’Or, een Milka hart of een Celebrations fles in een leuke giftbox behoort tot de mogelijkheden. En staat Pasen weer bijna voor de deur? Dan kan een blik boordevol paaseitjes voor jou de juiste keuze om te geven zijn. 

Back to top