Afbeelding vergroten
Vanaf: 10,-
Op voorraad
SKU
SPOTIFY_10
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Zakelijk bestellen
Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 10,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Om 02:00 uur verzonden
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Met Spotify lijster ja naar miljoenen nummers!

Wat is er op Spotify te vinden?

 1. Muziek: Er zijn miljoenen nummers op Spotify te vinden. Speel je favorieten af, ontdek nieuwe nummers en bouw de perfecte verzameling op.
 2. Afspeellijsten: Je vindt er kant-en-klare afspeellijsten voor jouw stemming, samengesteld door muziekfans en -experts.
 3. Nieuwe releases: Hoor de nieuwste singles en albums van deze week en check de hitlijsten.

Niet te gebruiken in combinatie met mijn premium familie of studenten account en alleen in te wisselen met een Nederlands Spotify account.

Algemene voorwaarden

Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de "kaart"), gaat u akkoord met het volgende:

 1. De "Gebruikersvoorwaarden van Spotify", beschikbaar op [https://www.spotify.com/nl/legal/end-user-agreement/], zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie.
 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd).
 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/nl/legal/end-user-agreement/).
 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem].
 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt.
 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan.
 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten. 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden ("Spotify"). 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart. 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com].
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
Geefmoment60-jaar
MerkSpotify
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
Door gebruik te maken van een Spotify-geschenkkaart, eGift Card, eCard, Premium Code, of PIN (de ""kaart""), gaat u akkoord met het volgende: 1. De ""Gebruikersvoorwaarden van Spotify"", beschikbaar op [https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/), zijn onderdeel van deze voorwaarden met betrekking tot kaarten. De gebruikersvoorwaarden van Spotify bevatten mogelijk voorwaarden met betrekking tot de verzameling en het gebruik van persoonlijke gegevens, algemene verstrekking daarvan op basis van de door Spotify geboden diensten, rechtskeuze, verplichte arbitrage (indien van toepassing) en locatie. 2. De kaart kan alleen worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (zoals studentenkorting, proefaanbiedingen, Premium voor gezinnen of aanbiedingen waarbij Premium met de producten en diensten van andere bedrijven wordt gecombineerd). 3. De kaart kan niet voor contant geld of krediet worden verzilverd en kan niet worden geretourneerd of doorverkocht (uitgezonderd daar waar door de wet vereist). 4. U dient in het land van aankoop een Spotify-account te hebben of u daarvoor te registreren om de kaart te kunnen verzilveren. Om een Spotify-account te kunnen gebruiken of om u daarvoor te registreren, moet u voldoen aan de toepasselijke leeftijdsvereisten in de [Gebruiksvoorwaarden van Spotify](https://www.spotify.com/legal/end-user-agreement/#s1). 5. Verzilver uw kaart via [www.spotify.com/redeem](www.spotify.com/redeem.). 6. De kaart dient binnen 12 maanden na aankoop te worden verzilverd. Hierna verloopt de PIN en kan de kaart niet meer voor aankopen worden gebruikt. 7. De kaart is bestemd voor eenmalig gebruik; de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt bij de verzilvering in mindering gebracht en incrementele verzilvering of kredietvermindering is niet toegestaan. 8. Spotify en zijn bestuurders, aandeelhouders, werknemers, agenten, directeuren, dochterbedrijven, gelieerde ondernemingen, opvolgers, rechtverkrijgenden, leveranciers en licentiegevers zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ongeautoriseerde gebruik van gestolen of door bedrog verkregen kaarten. 9. De kaart wordt geleverd door Spotify AB, registratienummer 556703-7485, met adres Regeringsgatan 19, 111 53 Stockholm, Zweden (""Spotify""). 10. Deze voorwaarden hebben voorrang indien de voorwaarden met betrekking tot kaarten inconsistent zijn met of conflicteren met de voorwaarden die zijn afgedrukt op een kaart. 11. Hulp nodig of vragen over kaarten? Ga naar [support.spotify.com](support.spotify.com).
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top