Actievoorwaarden: “Fijn je weer te zien actie: Koop 3 Krasloten en ontvang het 4e Kraslot gratis op vertoon van Fijn je weer te zien bedankkaartje”

 1. Deze actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Primera, gevestigd te Waardenburg aan het adres Koeweistraat 14 (hierna: Primera), georganiseerde actie “Koop 3 Krasloten (Klavertje 4, Spaarvarken, 7 Klapper of Flappenkrassen) en ontvang het 4e Kraslot gratis. ” (hierna: de Actie), ter promotie van Krasloten bij Primera.
 2. De winkelopeningsactie loopt van 28 april 2021 tot en met 23 mei 2021 (hierna: de Actieperiode).
 3. De actie is alleen geldig op vertoon van het bedankkaartje “Fijn je weer te zien” waar de krasloten actie 3+1 op vermeld staat met een barcode. Dit bedankkaartje met de actie ontvangt een klant bij een aankoop bij Primera die plaatsvindt vanaf de opening 28 april, zolang de voorraad strekt.
 4. Bij aankoop van 3 Krasloten (Klavertje 4, Spaarvarken, 7 Klapper of Flappenkrassen) bij een verkooppunt van Primera krijgt de consument het 4e Kraslot gratis op vertoon van het “Fijn je weer te zien” bedankkaartje.
 5. Combineren is mogelijk. Het gratis 4e kraslot wordt berekend door 25% korting over het totaal gescand bedrag van de 4 krasloten.
 6. De klant mag maar 1 keer het bedankkaartje met de actie verzilveren.
 7. De actievoorwaarden zijn te vinden op www.primera.nl/fijnjeweertezien
 8. Primera is niet aansprakelijk voor enige (gevolg)schade van deelnemers of derden die op enigerlei wijze voort kan komen uit deze Actie.
 9. Alle intellectuele eigendom omtrent teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie omtrent deze Actie, komen toe aan PRIMERA en haar partners.
 10. Deze Actie wordt georganiseerd in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
 11. In gevallen waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslist Primera.
 12. Vragen, opmerkingen of klachten betreffende deze actie kunnen worden ingediend bij PRIMERA
  per post: t.a.v. Afdeling Helpdesk, Antwoordnummer 14307, 4180 ZX Geldermalsen
  Per mail: info@primera.nl of via telefoonnummer 0418-65 10 07 (gebruikelijke belkosten).
Back to top