Belkin accessoires

Belkin is een Amerikaans elektronicamerk. Het maakt oordopjes, opladers, hoesjes, powerbanks en meer. Voor Apple iPhone, maar ook voor Samsung en andere Android telefoons. Je vindt het Belkin accessoire dat je nodig hebt in één van onze ruim 520 Primera winkels.

Geschikt voor iPhone en Android

Belkin maakt accessoires voor onder andere iPhone, Samsung en LG. Gemaakt van duurzame materialen én met officiële goedkeuring van Apple en Samsung. Ze zijn dus een goed alternatief voor je originele Apple of Samsung accessoires. Bij Primera vind je onder andere Belkin powerbanks.

Belkin opladers

Met kabel of draadloos, snel of supersnelladen; Belkin opladers zijn er in alle soorten en maten. Kijk goed naar de ingang van jouw iPhone, iPad of Android smartphone of tablet. Kies je voor een snellader? Controleer dan ook of jouw smartphone daar ondersteuning voor biedt. Zie je door de laders het bos niet meer? Vraag ons dan gerust om hulp. We adviseren je graag.

Belkin powerbanks

Met een powerbank van Belkin kun je uren op pad. Een powerbank is eigenlijk een externe ‘reservebatterij’ voor je iPhone, iPad of Android smartphone of tablet. Zo laad je je smartphone er ook mee op wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt. Bijvoorbeeld in de bus of tijdens een festival.

We zijn in de buurt

Met meer dan 520 winkels door het hele land zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik de winkelzoeker om er snel achter te komen waar je voor jouw accessoires moet zijn. Ben je op zoek naar een specifiek product? Vraag onze winkelmedewerkers dan om het voor je te bestellen. We helpen je graag!

Back to top