Afbeelding vergroten

Dikkie Dik viert Sinterklaas - softcover

17,95
Op voorraad
SKU
YS_38297

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

100% tevredenheidsgarantie
Volledig naar wens gepersonaliseerd

Omschrijving
Kinderboek met naam. Persoonlijk verhaal met Dikkie Dik en jouw (klein)kind in de hoofdrol. Perfect sintcadeau voor kinderen!

Meer informatie over 'Dikkie Dik viert Sinterklaas': Afmetingen: 21 x 21 cm Omslag: softcover Aantal pagina's: 22 Leeftijd: 2 tot 6 jaar Geslacht: voor jongens en meisjes Personalisatie: met foto en naam Ook handig om te weten: Het Dikkie Dik sintboek bevat twee verhaaltjes. Eén van deze twee verhaaltjes is gepersonaliseerd. Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Vier samen met Dikkie Dik Sinterklaas in dit prachtige boek met naam

Tovert de grappige kat Dikkie Dik ook een lach op het gezicht van jouw (klein)kindje? Dan is dit speciale kinderboek het allerleukste cadeau. De naam van de kleine Dikkie Dik fan komt namelijk terug in het verhaal en op de kaft. Hoe leuk is het als je mini zijn of haar eigen naam tegenkomt tijdens het (voor)lezen? Superleuk als schoencadeau, verrassing tijdens pakjesavond of om de kindjes te geven tijdens de optocht. Met dit persoonlijke boekje maak jij een feestje van 5 december.

In dit persoonlijke Dikkie Dik boek viert de liefste kater van de wereld Sinterklaas. En raad eens met wie hij dat doet? Juist, met jou! In dit verhaal speelt de lezer het grappige berenvriendje van Dikkie Dik. De naam en foto van het kindje worden zowel op de kaft als in het boek verwerkt, echt uniek. Het kinderboek heeft een luxe softcover kaft en de allermooiste illustraties. Al met al het allermooiste sintcadeau voor kids. Waar wacht je nog op? Maak nu jouw Dikkie Dik boek!

Meer informatie over 'Dikkie Dik viert Sinterklaas':

  • Afmetingen: 21 x 21 cm 
  • Omslag: softcover
  • Aantal pagina's: 22
  • Leeftijd: 2 tot 6 jaar 
  • Geslacht: voor jongens en meisjes 
  • Personalisatie: met foto en naam 
  • Ook handig om te weten: Het Dikkie Dik sintboek bevat twee verhaaltjes. Eén van deze twee verhaaltjes is gepersonaliseerd.
  • Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaus met naam
Voor wie is het?Jongen, Meisje
Leeftijd0 - 6 jaar
GeefmomentSinterklaas
Karakters en stripfigurenDikkie Dik
Back to top