Leesplezier verzekerd

Van zaterdag 11 tot zondag 19 maart is het weer Boekenweek! Ontdek op deze pagina de boekentips van Lisette (Primera Loon op Zand). Wist je dat je een gratis Boekenweekgeschenk ontvangt bij besteding vanaf 15,-* aan Nederlandstalige boeken? Op zoek naar nog meer tips? Blader door de online Boekenweek folder.

*Geldig vanaf 11 t/m 19 maart 2023. OP=OP. 

Reserveer en haal af!

Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten – evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen – rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.

Romans voor een zacht prijsje

Onmisbaar in je boekenverzameling, deze romans om bij weg te dromen. Nu ook nog eens voor een fijn prijsje! 

De Boekenfluisteraar - Carsten Henn 6,99, Met liefs uit London - Sarah Jio 6,99, Uitzonderlijk - Colleen Hoover 8,99, De acht bergen - Paoloa Cognetti 8,99.

Voor iedere boekenwurm wat wils

Van romans tot thrillers en van biografieën tot kinderboeken. Je vindt altijd een passend boek in ons uitgebreide assortiment. Ontdek alle genres en titels in jou Primera. Koop je voor 15,- aan Nederlandstalige boeken? Dan ontvang je het gratis Boekenweekgeschenk 'De eerlijke vinder' geschreven door Lize Spit!

Boekenbon cadeau gekregen?

Wissel je cadeaubon tijdens de Boekenweek in bij Primera en laat je meeslepen door de verhalen uit vele nieuwe titels. 

Back to top