Op dit moment is er een langere levertijd bij PostNL. Onze excuses voor het ongemak.

Afbeelding vergroten

Budget Mobile SIM-only pakket

15,00
Op voorraad
SKU
8719327101889
Verkrijgbaar bij jouw Primera winkel

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?
Dat kan in de betaalstap.

Bestel telefonisch en haal op bij de winkel in de buurt


Omschrijving

ZO WERKT SIM ONLY VAN BUDGET MOBIEL:


Je bestelt via primera.nl alvast je simkaart. Deze krijg je snel per post thuis gestuurd! Kies vervolgens op onze website welk abonnement het beste bij je past en registreer je simkaart. Instructies krijg je bij je simkaart. Nummerbehoud is mogelijk (en gratis!). De simkaart is 3-1, dus te gebruiken in standaard-, micro- en nano formaat.
Zo veel mogelijk GB’s, belminuten en smsjes voor een zo laag mogelijke prijs? Kies voor een Sim Only abonnement van Budget Mobiel. En dat via het KPN-netwerk. Betrouwbaar en stabiel. We houden het graag eenvoudig; keuze uit twee abonnementen. Onbeperkt bellen, sms’en en GB’s gebruiken kan al voor € 20,- per maand met Budget Mobiel Onbeperkt. En dat met een maximale downloadsnelheid van 5,0 Mbps en uploadsnelheid van 1,0 Mbps. Kun je het met minder GB’s af? Maar wil je wel onbeperkt bellen en sms’en? Ook geen probleem. Kies dan voor Budget Mobiel Basis, ons abonnement met 7 GB internet van € 15,- per maand. Met dezelfde up- en downloadsnelheid als bij Budget Mobiel Onbeperkt.
Voor beide abonnementen geldt: geldig in Nederland en andere EU-landen. Daarnaast heb je de keuze uit een 1- en 2-jarig abonnement en een maandelijks opzegbare variant.

Productspecificaties

Attributen

Attributen
Uitzonderingen fabrieksgarantieNee
Back to top