Kinderboeken met naam

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kinderboeken met naam

Er zijn maar weinig kindercadeaus die voor zoveel verwondering zorgen als een kinderboek met naam. Heb je binnenkort een kinderverjaardag op de planning staan? Maak dan een gepersonaliseerd boek voor de jarige. Bij Primera bestel je niet alleen een voorleesboek met naam; ook van alle favoriete stripfiguren of tekenfilmhelden maak je gemakkelijk en snel een gepersonaliseerd kinderboek. Van Nijntje tot Donald Duck en Frozen!

Geef een gepersonaliseerd kinderboek cadeau

Wil je de jarige een origineel en uniek presentje cadeau doen? Laat dan een kinderboek met naam op het adres van de jarige bezorgen. Houd er rekening mee dat het bedrukken van een (voorlees)boek met naam gemiddeld 2 werkdagen duurt. Wil je het cadeau liever zelf geven? Laat je gepersonaliseerde kinderboek dan bij je thuis of in een van onze ruim 500 winkels afleveren. Veel plezier met het maken en geven van je kinderboek!

Kinderboek met naam maken

Bij Primera vind je een breed assortiment aan kinderboeken, geschikt voor peuters, kleuters en voor oudere kinderen. Om een persoonlijk kinderboek met naam te bedrukken, kies je eerst een kinderboek. Het is ook mogelijk om op de naam van het boekje of het belangrijkste personage te filteren. Eenmaal op de productpagina vind je de mogelijkheid om het boekje met naam te personaliseren. De opties worden tijdens het maken van het gepersonaliseerde kinderboek op de pagina weergegeven. Bij sommige kinderboeken met naam is het ook mogelijk om het boek met een foto van het kind of een persoonlijke boodschap te bedrukken.

Back to top