Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Dikkie Dik

Sluiten
Sluiten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Dikkie Dik

2Producten in Dikkie Dik

per pagina
  1. Boek - Dikkie Dik Welterusten
    Boek - Dikkie Dik Welterusten
    Vanaf 17,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Dikkie Dik

2Producten in Dikkie Dik

per pagina

Dikkie Dik knuffels en kinderboeken bij Primera

De Dikkie Dik knuffels en andere accessoires danken hun populariteit aan de gelijknamige voorleesreeks uit het kinderprogramma Sesamstraat. Hierin lazen Rudy Kuhn en later Frank Groothof voor uit over de avonturen van de ondeugende rode kater Dikkie Dik. De kinderboeken bevatten korte teksten van Arthur van Norden en tekeningen van de Nederlandse illustrator Jet Broeke, die Dikkie Dik baseerde op haar eigen - overigens witte - kater. De verhalen over Dikkie Dik zijn geschreven voor peuters tussen de twee en zes jaar. Met een Dikkie Dik knuffel van Primera maak je een kindje blij met z’n persoonlijke pluche kater; een knuffelige kameraad om mee te laten luisteren tijdens het voorlezen.

Dikkie Dik knuffel bestellen bij Primera

De Dikkie Dik kinderboeken en Dikkie Dik knuffels zijn eenvoudig bij Primera te bestellen. Je kunt je betaling verrichten via iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Indien je vragen hebt kun je hiervoor vijf dagen per week zowel telefonisch als per email terecht bij onze klantenservice. Ben je niet thuis tijdens het bezorgen en past Dikkie Dik niet door de brievenbus? Dikkie Dik kinderboeken kunnen ook gratis bij één van de meer dan 500 Primera winkels in Nederland worden afgehaald.

Dikkie Dik knuffels, kinderboekjes en knuffeldoekjes

Bij Primera kun je terecht voor de leukste Dikkie Dik artikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Dikkie Dik knuffels, knuffeldoeken en kinderboeken van deze vrolijke rode kater. De knuffels en doeken zijn zowel in grote als kleine formaten verkrijgbaar en onze reeks boeken bestaat uit diverse titels. Ben je op zoek naar een speciaal cadeautje op maat, dan kun je bij ons zelfs een Dikkie Dik kinderboek laten personaliseren met de naam van het kindje op de omslag. Voor de allerkleinsten zijn er schattige Dikkie Dik knuffels in de vorm van rammelboekjes.

Back to top