Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Disney

Sluiten
Sluiten
We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Disney boeken met naam, het leukste cadeau voor jouw kind

Met de Disney kinderboeken met naam krijgen jouw kinderen de kans om zelf een hoofdrol te spelen in de spannendste Disney avonturen. Laat je dochter meespelen in Disney Frozen, of je zoontje mee racen in het boek Disney Cars 3 XL. Misschien wil jouw kind wel de hoogte trotseren met één van zijn helden uit Disney Planes, of deelnemen aan een spannende zoektocht in het Avonturenboek van Finding Dory? Voor ieder kind biedt Primera het leukste assortiment kinderboeken met naam en/of foto. Bekijk snel het complete assortiment op Primera.nl en bestel makkelijk en eenvoudig één van deze originele cadeaus.

Disney kinderboeken snel en eenvoudig te bestellen bij Primera

Kinderboeken met naam zijn eenvoudig te bestellen bij Primera. Personaliseer jouw keuze uit de Disney boeken reeks van onder andere Disney Frozen en Disney Cars via de website van Primera. Je kunt je betaling verrichten via iDeal, creditcard of bankoverschrijving. Ben je niet thuis om je Finding Dory of Disney Planes boek met naam en/of foto te ontvangen? Afhalen in één van de Primera winkels is uiteraard ook mogelijk. Met meer dan 500 winkels in Nederland zit er altijd wel één bij jou in de buurt.

Verras een kind met een Disney kinderboek met eigen naam

Op zoek naar een cadeautje voor je neefje, nichtje, buurjongen of buurmeisje? Waarom kies je niet voor een superleuk Disney kinderboek? Deze Disney boeken zijn ook nog eens naar eigen wens te personaliseren met een naam en/of foto. Het huidige assortiment is veelzijdig met een brede keuze voor zowel jongens als meisjes. Personaliseer nu je boeken van bijvoorbeeld Disney Cars en Disney Planes voor de stoere jongens en Disney Frozen en Finding Dory voor de echte meiden. Personaliseer je cadeau gemakkelijk en snel op Primera.nl!

Back to top