Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

K3

Sluiten
Sluiten
We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

K3 cadeaus met naam en foto

De Belgisch-Nederlandse meidengroep K3 is al sinds 1998 heel erg populair bij het jonge meiden publiek. De fans van K3 zijn gek op het zingende drietal en bijbehorende artikelen, zoals een K3 vriendenboekje of K3 broodtrommel. Heb jij thuis ook een fan rondlopen die zeker weten gek is op één van onze K3 cadeaus? Bestel dan nu bijvoorbeeld een K3 mok of een K3 kinderbordje. Bovendien kun je dit ook nog eens bedrukken met een naam en/of foto om het nóg persoonlijker te maken, bijvoorbeeld een K3 mok met naam en/of foto. Bekijk snel het complete assortiment K3 cadeaus.

Bestellen van K3 cadeaus op Primera.nl

Met de knop ‘personaliseer je cadeau’ ontwerp je makkelijk je K3 cadeaus met foto en/of naam op je gekozen K3 mok, K3 vriendenboek, of K3 broodtrommel. Je kunt bij het personaliseren zelfs nog kiezen uit meerdere ontwerpen met verschillende kleuren en foto’s van het populaire 3-tal. Als je het cadeau online bestelt, kun je dit thuis laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om bij één van de Primera winkels je K3 cadeau met naam en/of foto voordelig op te halen. Voor vragen kun je altijd bellen naar onze klantenservice of een mail sturen via het contactformulier.

Personaliseren van K3 cadeaus

Wie van plan is om K3 cadeaus te kopen, is bij Primera aan het juiste adres. Ken jij een jonge meid die helemaal gek is van de Belgisch-Nederlands meidengroep K3? Geef haar dan één van de K3 cadeaus met haar naam en/of foto. Zo kun je haar blij maken met een eigen K3 mok en K3 kinderbordje met foto en naam. Wil ze liever iets om aan haar vriendinnen te laten zien? Ga dan voor een K3 vriendenboek waar haar eigen foto en/of naam op staat. Het personaliseren met eigen naam en/of foto gaat makkelijk en snel via de website van Primera.

Back to top