Lees hier meer over de winkelsluiting als gevolg van de lockdown.

Foto op canvas

Sluiten
Sluiten
We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Foto op canvas

Wil je jouw favoriete foto op canvas laten drukken? Bij Primera vind je verschillende manieren om jouw canvasfoto te bestellen. Je kan jouw foto op canvas zelf maken: kies het formaat en klik en sleep in de fotobewerker om jouw favoriete foto(‘s) of afbeelding(en) te ontwerpen. Met jouw eigen foto op canvas in de huiskamer beleef je jouw favoriete momenten elke dag opnieuw!

Geef een foto op canvas cadeau

Een foto op doek is natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen aan een vriend, familielid of aan je geliefde.
Een origineel, persoonlijk cadeau en voor iedere gelegenheid geschikt! Verras de ontvanger met een blijvende herinnering van een onvergetelijk moment en laat jouw zelf ontworpen foto op canvas binnen enkele werkdagen bij hem of haar thuis of in een van onze ruim 500 Primera winkels bezorgen.

Foto op canvas maken

Om een foto op canvas te bestellen, kies je eerst het gewenste formaat. Ga voor een vierkante of rechthoekige vorm in de formaten van 20 tot 70 centimeter. Daarna is het tijd om jouw foto op doek te ontwerpen! Het is mogelijk om een enkele foto of juist meerdere foto’s of afbeeldingen te selecteren. In de canvas foto-ontwerper zijn er meerdere standaard indelingen beschikbaar, om je alvast op weg te helpen. Bewerk jouw foto tot je helemaal tevreden bent en voeg het dan toe aan je winkelmandje. Je foto op canvas zal gedrukt worden op echt schilderslinnen van hoge kwaliteit en wordt standaard geleverd met een handige ophanghaak. Het canvasdoek wordt door ons handmatig bevestigd op een frame van kwalitatief hoogwaardig hout.

Back to top