Bestel op tijd je cadeaus voor de feestdagen. Door drukte bij onze postverwerkers kan het langer duren voordat je pakketje wordt geleverd.

Wanddecoratie

Sluiten
Sluiten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wanddecoratie

1Product in Wanddecoratie

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wanddecoratie

1Product in Wanddecoratie

per pagina

Wanddecoratie

Wil je jouw favoriete foto op doek, plexiglas, hout of zelfs op een klok laten afdrukken? Op Primera.nl vind je honderden mogelijkheden. Kies de gewenste uitvoering, het formaat en sleep jouw favoriete foto in de Primera-fotobewerker. Zo beleef je jouw favoriete momenten elke dag opnieuw!

Wanddecoratie met foto maken

Om een foto op glas, aluminium of ander materiaal te bestellen, kies je eerst het gewenste de gewenste uitvoering. Blader door ons assortiment of gebruik de filters om snel te vinden wat je zoekt. Daarna is het tijd om te ontwerpen! Het is mogelijk om een enkele foto of afbeelding of juist meerdere te selecteren. In de Primera-bewerker zijn er meerdere standaard indelingen beschikbaar om je alvast op weg te helpen. Bewerk jouw foto tot je helemaal tevreden bent en voeg het dan toe aan je winkelmandje. Ook erg leuk om cadeau te doen aan een vriend, familielid of aan je geliefde!

Back to top