Borrelen & drank

Tonen als Foto-tabel Lijst

Borrelen & drank

1Product in Borrelen & drank

per pagina
  1. Gall & Gall digitale cadeaukaart
    Gall & Gall digitale cadeaukaart
    van 5,- tot 150,-
    Per post of mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Borrelen & drank

1Product in Borrelen & drank

per pagina

Borrelen en drank

Wil je een keer wat anders dan een drankpakket van de slijterij? Met een borrel cadeaukaart geef je jouw man, vriend of collega een persoonlijk drank cadeau. Kies voor een borrel voor twee of ga voor een borrel en een hapje met een groot gezelschap. Met een borrelbon weet je zeker dat het een avondje gezellig borrelen wordt!

Borrelbon cadeau geven

Bij Primera vind je verschillende borrelcadeaus en drank cadeaupakketten. Voor welke borrelbon je ook kiest: tijdens het bestellen kun je jouw borrel cadeaukaart voorzien van een feestelijke cadeauverpakking en persoonlijke boodschap. Bestel je voor 16.00 uur, dan valt jouw drank cadeau al de volgende dag bij de ontvanger op de deurmat. Veel plezier met het geven van je cadeaubon!

Borrel cadeaukaart verzilveren

Wil je weten hoe en waar je jouw borrelcadeau kunt gebruiken? Dat is afhankelijk van het deelnemende café of restaurant waar je de bon wil verzilveren. Geef in ieder geval tijdens het reserveren of bij het begin van je bezoek aan dat je je borrel cadeaukaart wil gebruiken. Het bedrag op de borrelbon wordt dan tijdens het afrekenen met het totaalbedrag verrekend.

Back to top