Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Dineren

Tonen als Foto-tabel Lijst

Dineren

10-10van10producten in Dineren

Pagina
per pagina
  1. RestaurantCadeau
    RestaurantCadeau
    van 10,- tot 150,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Dineren

10-10van10producten in Dineren

Pagina
per pagina

Dineren

Een dinerbon valt altijd in de smaak – of je nu een romantisch avondje in een chique restaurant, of een gezellige lunch in het pannenkoekenhuis cadeau doet. De ontvanger kiest, met een dinerkaart, zelf uit een van de honderden deelnemende restaurants, waardoor je zeker weet dat hem of haar een passende culinaire beleving te wachten staat.
Eet smakelijk!

Restaurant cadeaukaart verzilveren

Heb je een restaurant cadeaukaart gekregen en wil je weten hoe en waar je deze dinerbon kan verzilveren?
Een dinerkaart kan eenvoudig vooraf, bij het reserveren, of tijdens het restaurantbezoek worden ingewisseld.
Het te besteden restaurant tegoed wordt dan met de totaalrekening verrekend. Het cadeaubon tegoed kan ook over meerdere bezoeken worden verdeeld. Informatie over de deelnemende restaurants en overige voorwaarden lees je op de verpakking of op de website van de aanbieder. De dinerbon inleveren kan bij honderden restaurants in het hele land!

Dinerbon kopen

Bij Primera zijn diverse dinerbonnen te koop: van een bier en bitterballen arrangement voor een vaste prijs, tot een restaurant cadeaubon met een bedrag dat vrij is in te vullen. De dinerbon kan tijdens het bestellen worden voorzien van een feestelijke cadeauverpakking en een persoonlijke boodschap, en wordt na betaling direct verzonden.
Omdat de dinerbon door de brievenbus past, hoeft de ontvanger de volgende dag niet thuis te zijn voor de bezorging van je culinaire verrassing.

Back to top