Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Lunch

Tonen als Foto-tabel Lijst

Lunch

10-10van10producten in Lunch

Pagina
per pagina
  1. Wonderbox Lunch Deluxe
    Wonderbox lunch deluxe
    34,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

Lunch

10-10van10producten in Lunch

Pagina
per pagina

Lunch

Met een lunchbon geniet je met vrienden en familie van een onvergetelijke lunch. Van een knusse lunchroom tot hip restaurant, en van een lekker broodje tot een gezonde salade: een lunch cadeaubon valt bij iedereen in de smaak!

Lunch cadeaubon gebruiken

Heb je een lunchbon cadeau gekregen? Hoe en waar je de lunch cadeaubon inwisselt is afhankelijk van het lunch arrangement dat je cadeau gekregen hebt. Afhankelijk van de cadeaubon en het door jou gekozen lunch restaurant kan de lunchbon bij het reserveren, of tijdens het lunch bezoek worden verzilverd. Het lunchbon tegoed wordt dan verrekend met het totaalbedrag van de lunch. Informatie over de deelnemende lunchrooms en overige voorwaarden lees je op de verpakking of op de website van de aanbieder. Eet smakelijk!

Lunchbon cadeau geven

Je vindt bij Primera uiteenlopende lunchbon arrangementen. Geef een lunchbon voor 2 cadeau, of een lunch cadeaubon met een bedrag dat door meerdere personen kan worden gebruikt. De ontvanger kiest altijd zelf een restaurant of lunchroom uit honderden locaties in Nederland. Tijdens het bestellen kun je jouw lunchbon cadeau personaliseren met een persoonlijke boodschap en feestelijk cadeaupapier. De cadeaubon ligt dan al de volgende dag – met een beetje geluk nog voor de lunch! – als een feestelijk pakketje bij de ontvanger in de brievenbus.

Back to top