FIFA

Tonen als Foto-tabel Lijst

FIFA

1Product in FIFA

per pagina
  1. Bol.com cadeaukaart
    Bol cadeaukaart
    van 5,- tot 150,-
    Per post of mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

FIFA

1Product in FIFA

per pagina

FIFA

FIFA is ontwikkeld door gameontwikkelaar EA Sports en veruit de bekendste voetbalgame die er bestaat. Met de cadeaukaarten op deze pagina kun je zonder creditcard FIFA punten kopen, die je gebruikt om FIFA Ultimate Team Packs te openen. In deze Team Packs vind je unieke in-game extra’s, zoals spelers, trainers, tenues en nog heel veel meer.

FIFA punten kopen en verzilveren

Wil je FIFA punten kopen, kies dan de cadeaukaart voor de console die je in huis hebt en selecteer een tegoed.
Na betaling ontvang je een unieke code, die je inwisselt op je PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch of op je mobiel in de Google Play Store of de Apple Store. FIFA punten kopen werkt dus net als een prepaid kaart.
Omdat je nooit meer kunt uitgeven dan het aantal punten dat je hebt gekocht, hoef je niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen. Heb je je FIFA punten voor Team Packs ingewisseld? Dan is het tijd om je eigen topteam samen te stellen en een voorsprong op je tegenstanders te nemen! Ben je er klaar voor?

Het verschil tussen FIFA punten en FIFA coins

Het verschil tussen FIFA punten (‘points’) en FIFA coins is dat je FIFA points alleen kunt kopen en FIFA coins alleen kunt verdienen, bijvoorbeeld door FIFA Ultimate Team te spelen. FIFA coins kopen kan dus niet. Let goed op als iemand ze online te koop aanbiedt en trap er niet in!

Back to top