Cadeaus voor haar

Tonen als Foto-tabel Lijst

Cadeaus voor haar

49-64van64producten in Cadeaus voor haar

Pagina
per pagina
  1. BBQ tang met naam
    BBQ tang met naam
    19,95
  2. Karaf graveren
    Karaf met kurk graveren
    25,95
  3. merci Finest Selection met kaart
    merci Finest Selection met kaart
    Vanaf 10,95
  4. Mega mok bedrukken
    XXL mok met foto en tekst
    14,95
  5. Tote bag bedrukken - Zwart
    Tote bag - Zwart
    11,95
  6. Tote bag bedrukken - Naturel
    Tote bag - Naturel
    11,95
  7. Tote bag bedrukken - Wit
    Tote bag bedrukken - Wit
    11,95
  8. Kimono personaliseren
    Kimono personaliseren
    Vanaf 24,95
  9. Badjas Dames met naam geborduurd
    Badjas dames met naam geborduurd
    Vanaf 49,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Cadeaus voor haar

49-64van64producten in Cadeaus voor haar

Pagina
per pagina

Persoonlijk cadeau voor haar

Is je vriendin, vrouw, moeder of oma jarig? Dan doe je er natuurlijk alles aan om haar met een superleuk cadeau te verrassen. Maar ja, wat is dan het perfecte cadeau dat je haar kunt geven? Gelukkig vind je bij Primera heel veel verschillende mogelijkheden om aan een vrouw die wat te vieren heeft te geven. Wat te denken van onze gepersonaliseerde cadeaus voor vrouwen? Die zijn echt elke keer weer een succes! En als je moeite hebt met kiezen, kun je het jezelf gemakkelijk maken door op onze website de zoekresultaten te filteren op basis van jouw wensen en voorkeuren. Of beter gezegd: háár wensen en voorkeuren. Zo kies je precies die cadeaus uit die uitermate geschikt zijn voor de vrouw die iets speciaals te vieren heeft. Weet je al naar welk cadeau jouw voorkeur uitgaat? Kies en bestel direct zodat het zo snel mogelijk naar jou of de jarige verstuurd kan worden.

Verschillende soorten vrouwen, verschillende cadeaus

Vrouwen zijn er in allerlei verschillende gradaties en ze willen vaak ook allemaal een ander soort cadeau. Natuurlijk zijn er ook veel overeenkomsten te ontdekken, maar meestal is het behoorlijk lastig om precies met het juiste cadeau voor een vrouw aan te komen zetten. Kijk alleen al maar eens naar wat de dame in kwestie lekker vindt. Misschien houdt je buurvrouw die jarig is wel van een lekker glaasje wijn tijdens een feestje, terwijl die vrouwelijke collega die een andere baan heeft gevonden het liefst een kopje thee op de veranda drinkt. Sommige vrouwen zijn urenlang bezig met het fatsoeneren van hun make-up en het stylen van hun haar, terwijl anderen juist graag in een huispak en onder een dekentje op de bank naar een leuke serie of film kijken. Dat moet je je dus wel goed realiseren als je gaat zoeken naar een geschikt cadeau. Hieronder geven we je in elk geval verschillende opties als het aankomt op soorten cadeaus voor vrouwen. Doe er je voordeel mee en bestel wat jou het beste lijkt.

Cadeau voor je vriendin of vrouw

Voor een cadeau voor je vriendin of vrouw kopen, kunnen verschillende redenen zijn. Het kan zijn dat je vrouw of vriendin jarig is en je op zoek bent naar het ultieme cadeau om haar eens flink te verrassen. Of is kerst weer in aantocht en zoek je naar het perfecte kerstcadeau? Misschien dat jullie speciale datum er weer aankomt en je daar een romantisch cadeau voor wilt uitzoeken? Bij Primera heb je in elk geval heel veel opties en mogelijkheden. Bovendien kun je bij ons ook nog eens heel gemakkelijk het gekozen cadeau voor haar personaliseren. Voeg bijvoorbeeld de naam van je vriendin aan het cadeau toe of laat die ene speciale datum in een glas graveren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is als cadeau te bestellen in onze webshop.

Toffe cadeaupakketten voor vrouwen

Eén cadeau als vrouw krijgen is leuk, maar wat nu als je een compleet cadeaupakket ontvangt? Neem daarom eens een kijkje tussen onze cadeaupakketten voor vrouwen. Zo hebben we complete wijnpakketten in een luxe verpakking en nog veel meer. Daarbij zijn al deze cadeaus ook nog eens te personaliseren. Zo weet je zeker dat je als gever origineel voor de dag komt. Alle cadeaus en cadeaupakketten die wij op deze pagina aanbieden, kun je met een naam of een mooie foto laten bedrukken. Ontwerp het zelf in de Primera-bewerker op de productpagina. Super makkelijk om te doen en nog veel leuker om aan die ene speciale dame cadeau te geven. Kies het cadeaupakket dat het beste bij haar past en zorg voor een geweldige verrassing.

Dames cadeau voor je moeder of oma

Als je op zoek gaat naar een cadeau voor je moeder of je oma kijk je in de meeste gevallen naar andere zaken dan bij een geschenk voor je geliefde. Het is bij zo’n cadeau vooral belangrijk dat je laat zien hoeveel iemand voor je betekent. Omdat je moeder je er bijvoorbeeld doorheen heeft gesleept in een moeilijke tijd of omdat je het altijd zo fijn vindt als je oma belangstelling toont in wat je doet. Je zoekt dus vooral een cadeau om haar te laten weten hoe belangrijk zij in je leven is. Ga je dan voor een luxe wellness-verrassing of juist een gezellig en knus theepakket? Houd hierbij goed in je achterhoofd waar je oma of moeder zelf veel van houdt en gebruik die kennis om het juiste cadeau te vinden bij ons.

Nog meer cadeau inspiratie voor vrouwen

Wil je graag nog meer inspiratie op doen om een geschikt cadeau te vinden voor je vriendin, moeder of allerliefste nichtje? Ontdek dan wat er allemaal nog meer mogelijk is om via Primera aan haar cadeau te geven. Wat te denken van een unieke belevenis? Zodat ze met iemand gezellig een dagje of avondje uit kan. Naar een leuke stad, een mooie film of naar een hotel ergens in Nederland. En als je het een beetje slim aanpakt, ben jij misschien wel de persoon die ze mee gaat nemen!

Origineel cadeau voor goede vriendin of collega

Zoek je naar iets speciaals voor je beste vriendin of je lievelingscollega? Dan is het soms wat moeilijker om een geschikt cadeau voor die persoon te vinden. Toch hoef je je bij Primera geen zorgen te maken dat je niet slaagt in je missie. Wij hebben namelijk meer dan genoeg verrassend leuke items in onze webshop voor je beschikbaar. En mocht je er echt helemaal niet uitkomen, dan kan je ook gewoon voor een digitale cadeaukaart kiezen. Ook hartstikke leuk om cadeau te geven en te krijgen. Je kiest dan bijvoorbeeld een specifieke cadeaukaart uit. In allerlei categorieën zijn dit soort kaarten bij ons beschikbaar. Wat te denken van Beauty & Wellness, Eten & Drinken, Winkelen & Mode en Overnachtingen? Stem de cadeaukaartkeuze in elk geval af op de voorkeuren van de vrouw in kwestie zodat je zeker weet dat je goed zit.

Cadeaus met een speciale boodschap

Bij het geven van een cadeau denk je meestal aan leuke gebeurtenissen. Maar soms gebeuren er dingen in een mensenleven die helemaal niet zo vrolijk zijn. Toch is het juist ook op dat soort momenten dat mensen het fijn vinden om een cadeautje te krijgen, eventueel vergezeld van een mooie kaart met persoonlijke boodschap. Is de moeder van je beste vriendin overleden, dan kun je misschien een van onze condoleance-cadeaus aan haar geven. Of als er iets anders vervelends is gebeurd kan een geschenk met sterkte of een hart onder de riem wellicht uitkomst bieden. Hebben jullie misschien een vervelende ruzie gehad en zoek je naar een cadeau voor een vriendin om sorry te kunnen zeggen? Je vindt het allemaal bij ons terug.

Cadeautjes voor haar: speciale momenten

Ben je voor een speciale gelegenheid voor iemand op zoek naar een cadeau? Focus je dan op de cadeaus die wij op dat gebied voor je in petto hebben. Zoals cadeaus voor haar verjaardag, een jubileum, Moederdag of voor het behalen van een examen. Je kunt je gekozen cadeau nog een extra persoonlijke touch meegeven door een gepersonaliseerd cadeau uit te zoeken. Denk daarbij aan een wijnglas met daarin de naam van de ontvanger gegraveerd of een chocoladereep waarbij de merknaam veranderd is in de naam van de vrouw die iets te vieren heeft.

Cadeaus voor haar selecteren op prijs

Weet je niet precies wat je aan haar cadeau wilt geven, maar heb je al wel een bepaalde maximumprijs in gedachten? Maak dan handig gebruik van de prijs-slider bij al onze cadeaus. Je geeft dan eenvoudig aan binnen welke prijsrange het nog uit te zoeken cadeau voor je vriendin, buurvrouw of moeder moet komen te liggen. Dat scheelt je heel veel onnodig uitzoekwerk waardoor je sneller het meest geschikte cadeau voor haar gevonden hebt.


Je hebt het inmiddels wel door: als je een cadeautje voor een vrouw zoekt, zit je helemaal goed bij Primera. Van glazen met de naam erin gegraveerd tot aan complete belevenissen voor een gezellig dagje uit. Je kunt bij ons echt alle kanten op. Bekijk nog eens goed online wat er hier allemaal mogelijk is en kies het perfecte cadeau voor de dame in kwestie. Je kunt je gekozen geschenk dan direct bestellen via onze website. Vind je het toch fijner om een fysieke winkel van Primera te bezoeken? Dat is natuurlijk ook geen enkel probleem. In heel Nederland zijn er ruim 520 te vinden. Om te kijken of er ook eentje bij jou in de buurt zit, maak je slim gebruik van onze winkelzoeker.

Back to top