CellularLine accessoires

CellularLine is een elektronicamerk met accessoires voor onder andere iPhone, Samsung, Huawei en OPPO. Welk toestel je ook hebt en waar je ook naar op zoek bent; in het ruime CellularLine-assortiment bij Primera vind je altijd het accessoire dat je zoekt. Waar je ook woont, want met meer dan 520 winkels door het hele land is er altijd wel een bij jou in de buurt te vinden.

Geschikt voor iPhone en Android

CellularLine maakt accessoires voor onder andere iPhone, Samsung, Huawei en OPPO. Het assortiment bij Primera is erg uitgebreid, dus je vindt zeker het accessoire waar je naar op zoek bent. Je kunt onder andere bij ons terecht voor opladers, oordopjes, powerbanks en autohouders van CellularLine. Voor iPhone én voor Android.

CellularLine opladers

Is je smartphone leeg? Met de opladers van CellularLine laad je je telefoon in een mum van tijd weer op. Er is een CellularLine oplader voor elke situatie; voor thuis, op kantoor of onderweg. Kies bijvoorbeeld voor een oplader met kabel, een docking station of een draadloze oplader. Moet je snel de deur uit? Overweeg dan een snellader, als jouw smartphone dat ondersteunt. Zo is je smartphone binnen een half uur volledig opgeladen.

CellularLine oortjes & headsets

De oordopjes van CellularLine scoren hoog op geluidskwaliteit. Kies uit een bedraad of draadloos exemplaar en luister onderweg naar je favoriete muziek. Je kunt ze trouwens ook gebruiken om mee te bellen of als headset bij het online vergaderen, omdat ze ook over een microfoontje beschikken.

CellularLine powerbanks

Een powerbank is eigenlijk een grote reservebatterij voor je smartphone. Zo laad je je iPhone, iPad of Samsung smartphone of tablet overal op; ook als er geen stopcontact in de buurt is. Met een powerbank van CellularLine in je tas kun je voortaan met een gerust hart op pad!

CellularLine autohouders

Als je veel in de auto zit is een autohouder of ‘carkit’ misschien wel een goede aankoop. Met een autohouder bevestig je jouw iPhone of Android smartphone stevig aan het dashboard. Zo kun je onderweg handsfree en veilig bellen, maar het gebruik van je navigatie-app is ook veel makkelijker.

We zijn in de buurt

Met meer dan 520 winkels door het hele land zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik de winkelzoeker om er snel achter te komen waar je moet zijn voor een nieuw CellularLine accessoire. Niet direct gevonden wat je zoekt? Vraag ernaar bij onze winkelmedewerkers. We bestellen het accessoire waar je naar op zoek bent graag voor je.

Back to top