Afbeelding vergroten

Droogbloemen - houten houder - 12 gaten

27,95
Op voorraad
SKU
YS_698001

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis
Volledig naar wens gepersonaliseerd

Omschrijving
Verras iemand met prachtige droogbloemen in een gepersonaliseerde houten houder en laat het cadeau bezorgen met een gratis cadeaukaartje.

Meer informatie over de houten houder:Materiaal: hoogwaardig massief beukenhout Afmetingen: 24,5 x 4 x 2,5Personalisatie: met naam of tekstBewerking: hoogwaardige lasergravure Kleur gravure: donkerbruin Extra: hout is een natuurproduct. Hierdoor kan jouw cadeau iets afwijken van de voorbeeldafbeeldingen.Meer informatie over de droogbloemen:Aantal bloemen: 16Lengte bloemen: +- 28 cmSoort bloemen: ichu, lavendel, lagurus naturel, lagurus roest, lona, nigella, achillea ptarmica, limonium, phalaris baby roze, lupidium, roos roze, staticeHoudbaarheid: ongeveer zes maanden bij juiste verzorgingVerzorgingstips: meegeleverd bij de droogbloemenDroogbloemen zijn een natuurproduct. Het kan zijn dat de bloemen soms wat langer of korter, voller of dunner, lichter of donkerder zijn dan op de foto wordt getoond. Elk bloemetje groeit op zijn eigen manier. Het is dus niet zo dat elk bloemetje precies zo is als op de foto.

Verras iemand met prachtige droogbloemen in een gepersonaliseerde houten houder en laat het cadeau bezorgen met een gratis cadeaukaartje.

Meer informatie over de houten houder:

  • Materiaal: hoogwaardig massief beukenhout
  • Afmetingen: 24,5 x 4 x 2,5
  • Personalisatie: met naam of tekst
  • Bewerking: hoogwaardige lasergravure
  • Kleur gravure: donkerbruin;
  • Extra: hout is een natuurproduct. Hierdoor kan jouw cadeau iets afwijken van de voorbeeldafbeeldingen.

Meer informatie over de droogbloemen:

  • Aantal bloemen: 16Lengte bloemen: +- 28 cm
  • Soort bloemen: ichu, lavendel, lagurus naturel, lagurus roest, lona, nigella, achillea ptarmica, limonium, phalaris baby roze, lupidium, roos roze, statice
  • Houdbaarheid: ongeveer zes maanden bij juiste verzorgingVerzorgingstips: meegeleverd bij de droogbloemen
  • Droogbloemen zijn een natuurproduct. Het kan zijn dat de bloemen soms wat langer of korter, voller of dunner, lichter of donkerder zijn dan op de foto wordt getoond. Elk bloemetje groeit op zijn eigen manier. Het is dus niet zo dat elk bloemetje precies zo is als op de foto.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaus met naam
GeefmomentCadeau Juf, Eindejaarscadeau, Gefeliciteerd, Housewarming, Kerst, Nounou, Opa en Oma, Peter en Meter, Secretaressedag, Voor haar
Back to top