Google Play Card

Met een Google Play Card haal je álles uit Google Play, het grootste platform voor mobiele games ter wereld. Wissel de kaart snel een gemakkelijk in voor Google Play tegoed en kies uit meer dan een miljoen apps en games voor Android!

Wat kan ik met mijn Google Play tegoed?

De Google Play card gebruik je als betaalmiddel in de Google Play store. Kies een bedrag en koop apps, games of gebruik het tegoed voor in-game aankopen en upgrades, zoals voor Clash Royale of Pokémon GO. Je kunt het tegoed van je Google Play Card ook inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en meer. Zonder creditcard!

Wat is het verschil tussen een Google Play Card per post of via e-mail?

Een Google Play Card is verkrijgbaar in twee vormen: als een ‘normale’, fysieke cadeaubon of een digitale cadeaukaart. 

In onze winkels koop je een fysieke cadeaubon. Deze cadeaukaart lijkt op een creditcard en heeft een speciale code op de achterkant, die je na aankoop kunt openkrassen en direct bij Google Play kunt verzilveren (zie ook ‘Hoe kan ik mijn Google Play tegoed inwisselen?’). Gebruik onze winkelzoeker om de dichtstbijzijnde Primera winkel bij jou in de buurt te vinden.

Kies je in onze webshop voor ‘Post’ en bestel je vóór 16.00 uur, dan ontvang je deze fysieke cadeaukaart al de volgende dag in je brievenbus. Wil je een digitale cadeaukaart, met een code die je direct kunt inwisselen? Kies dan voor ‘E-mail’. Je ontvangt dan binnen enkele minuten na aankoop een digitale code van ons. Zo kun je je favoriete app meteen kopen! Ook handig als je een beetje laat bent met je verjaardagscadeautje.

Hoe kan ik mijn Google Play tegoed inwisselen?

  1. Log in op de Play Store-app of ga naar de website: play.google.com/redeem.
  2. Vul de code in. Deze code vind je op de achterkant van je cadeaukaart of, als je een digitale cadeaukaart hebt gekocht, in je e-mail. Tik in de app op ‘Menu’ en dan op ‘Inwisselen’. Ga je naar de website play.google.com/redeem, dan krijg je direct een invulveld te zien.
  3. Het saldo van je Google Play Card wordt direct in Google Play bijgeschreven. Veel plezier!

Moet ik mijn Google Play tegoed in één keer uitgeven?

Nee. De code van je Google Play card wissel je in één keer in (zie ook ‘Hoe kan ik mijn Google Play tegoed inwisselen?’), maar het tegoed dat je er in Google Play voor terugkrijgt kun je in delen uitgeven. Koop er bijvoorbeeld (op verschillende momenten) apps en films voor. Het tegoed blijft onbeperkt geldig.

Hoeveel saldo heb ik op mijn Google Play Card?

Zodra je jouw Google Play Card code bij Google Play hebt ingewisseld, kun je je tegoed op elk moment controleren in de app. Tik hiervoor op ‘Menu’ en ga naar ‘Betaalmethoden’.

Back to top