Primera printerpapier gratis

Wil je gaan printen, is de inkt op! Met de inktpatronen en cartridges van Primera kun je zo weer aan de slag. In ons assortiment vind je originele cartridges van HP, Canon en Epson. 

Gratis printerpapier t.w.v. 4,99

Heb je een Primera spaarpas? Dan ontvang je bij aankoop van 24,99 aan HP, Canon of Epson inktcartridges altijd een gratis pak Primera printerpapier! Geldig van 1 januari 2019 t/m 31 december 2020. Nog geen spaarpas? Vraag deze gratis aan in de winkel.

TIP: Kijk in de winkelzoeker naar het plaatje "Inkt" om te zien welke Primera winkels inktcartridges verkopen, of gebruik het filter "Cartridges". 

Zoek een Primera winkel

Originele cartridges

Wanneer je een nieuwe printer koopt zitten hier cartridges in. Deze zijn geproduceerd door dezelfde fabrikant als die van het apparaat. De inktpatronen van bekende A-merk printerfabrikanten worden ook wel originele cartridges genoemd. Met een origineel product ben je verzekerd van een hoge printkwaliteit met heldere kleuren én weet je zeker dat de cartridge helemaal is afgestemd op jouw printer. 

Het komt vaak voor dat slechts één kleur leeg is, met de aanschaf van een multipack ben je vaak toch voordeliger uit. Deze verpakkingen bevatten zowel zwarte als gekleurde inktpatronen, zodat je een poosje vooruit kunt.
Heeft de Primera winkel bij jou in de buurt de inktcartridge die jij nodig hebt niet op voorraad? Vraag dan naar de bestelmogelijkheden bij de kassa.

Lege cartridges lever je in bij Primera

Wist je dat er ieder jaar 500 miljoen lege cartridges op de afvalberg verdwijnen?. Dat is zonde. Voor jezelf én voor het milieu! Primera geeft samen met Recoll lege cartridges een tweede leven. Lever je lege cartridge(s) in bij jouw Primera winkel! Voor vragen kun je bellen met Recoll op telefoonnummer 076 – 201 6000.

Back to top