Onze winkels zijn weer open en we helpen je graag. Lees hier meer.

Let op: door een storing is het helaas niet mogelijk je cadeaus te personaliseren. Onze excuses voor het ongemak!

Let op, vanwege een storing zijn wij momenteel helaas niet telefonisch bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Afbeelding vergroten
Vanaf: 15,-
Direct per mail verstuurd
Op voorraad
SKU
BHNITUNESFLEX
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Zakelijk bestellen
Waarde en aantal

minimaal 15,- maximaal 75,-

15,-
25,-
50,-
75,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 15,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?
Dat kan in de betaalstap.

Direct per mail verstuurd
Ideaal als last-minute cadeau
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

Eén kaart. Miljoenen manieren om ervan te genieten. Gebruik de App Store & iTunes Code om apps, games, muziek en films te downloaden. Er zijn kaarten van verschillende waarden die je kunt besteden aan in-app content, boeken of zelfs iCloud-opslag om bestanden op te slaan vanaf al je Apple-apparaten.

Bestel snel en eenvoudig jouw App Store & iTunes Code Variabel en ontvang deze direct in je mailbox. Op primera.nl worden geen bijkomende service- of transactiekosten gerekend. Het tegoed is direct te gebruiken en is onbeperkt geldig.

Instructies voor inwisselen:

  1. Open de iTunes Store, App Store of Apple Music op je mobiel, tablet of computer;
  2. Scrol naar beneden en kies voor 'Wissel in';
  3. Voor de 16-cijferige code in die je per e-mail hebt ontvangen.
Alleen geldig voor gebruik in de iTunes Store, App Store en voor Apple Music in Nederland voor apps, games, muziek en films. Niet geldig voor de aankoop van fysieke Apple producten, zoals AirPods.

Algemene voorwaarden

Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2022 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
MerkApple
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2021 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.
Veelgestelde vragen
Wat kan ik met App Store & iTunes tegoed?
Hoe werkt een App Store & iTunes Code?
Kan ik met deze code ook fysieke Apple producten kopen?
Hoe lang is mijn code geldig?
Hoe kan ik mijn tegoed controleren?
Het lukt mij niet om code in te wisselen?
Kan ik mijn code retourneren?
Kan ik een App Store & iTunes Code ook op Android gebruiken?
Kan ik de code ook gebruiken met een buitenlands account?
Heb ik een creditcard nodig om deze code aan te kopen?
Kan ik mijn code veilig gebruiken op dit grote platform?
Wat zijn de algemene voorwaarden?
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top