De PrimeraPas: speciaal voor jou 

Van een Staatslot of inspirerend tijdschrift tot een feestelijke cadeaukaart. Bij Primera vind je de leukste cadeaus om een ander mee te verrassen. Maar wie denkt er aan jou? Nou, wij dus. Met de PrimeraPas kun je rekenen op leuke extra’s. Want dat verdien je. Nieuwsgierig geworden? Ontdek waar je met de PrimeraPas van profiteert.

Download de Primera app!

In de app vind je direct je digitale pas, puntensaldo, stempels en vouchers. Daarnaast vind je alle actuele acties en kan je de folder bekijken. Handig!

Zo werkt het

Bij Primera maken we je het graag makkelijk. Ook sparen met de PrimeraPas. Dit is hoe het werkt:

  • Vraag de PrimeraPas aan. Dit doe je in één van onze winkels.
  • Laat je PrimeraPas scannen bij elke aankoop.
  • Genoeg gespaard? Wissel je punten in voor een Primera Cadeaukaart of een andere voucher.
  • Verzilver je Primera Cadeaukaart in één van onze winkels. 

Ontvang +25 Primera punten bij aanmelden 

Ben je er klaar voor om te starten met sparen? We helpen je graag op weg. Daarom ontvang je bij het aanvragen van je PrimeraPas meteen 25 punten. Zie het als een leuk welkomstcadeautje, als blijk van waardering voor jou als trouwe klant. Een goed begin is het halve werk, toch? 

Spaar voor een Primera Cadeaukaart 

Bij Primera zijn we er voor de grote en de kleine momenten in het leven. Hoe je die momenten invult, dat is voor iedereen anders. Gelukkig maar, want dat vinden we juist leuk. De Primera Cadeaukaart is er voor iedereen. Ook voor jou dus.
 
We helpen je graag om meer momenten bijzonder te maken. Daarom spaar je met je PrimeraPas voor nog meer leuks, zoals verjaardagscadeautjes, speciale aanbiedingen en persoonlijke spaardoelen 

Altijd iets extra's van ons, voor jou 

Met de PrimeraPas spaar je niet alleen voor de Primera Cadeaukaart, maar ook voor leuke extra’s. Het is meer dan een spaarpas. We doen er namelijk graag nog een schepje bovenop. Bijvoorbeeld door je regelmatig te verrassen. Op verwachte én onverwachte momenten. Wist je dat je met je PrimeraPas ook profiteert van speciale aanbiedingen en tijdelijke spaardoelen? Vraag ‘m dus snel aan. 

Alle vouchers

Primera Cadeaukaart €2,50

Primera Cadeaukaart €5

Primera Cadeaukaart €7,50

Primera Cadeaukaart €10

Nog even doorsparen

...

...

...

Nog meer gemak met de Primera app!

Wist je dat je met de Primera app nog makkelijker kunt sparen? De app biedt je de volgende handige voordelen:

  • Altijd je spaarpas bij de hand
  • Actuele puntensaldo en aantal stempels
  • Eenvoudig je gegevens beheren
  • Bekijken van je cadeaukaartensaldo

 

Meer weten over de PrimeraPas?

Bekijk hier de meestgestelde vragen en algemene voorwaarden. Staat je vraag er niet tussen? Mail naar klantenservice@primera.nl of bel ons op 085 - 48 66 236.

Back to top