Goedkoop opruimen met de kantoorartikelen van Primera!

Primera kantoorartikelen zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een vriendelijke prijs. En twee keer per jaar, tijdens Handig in de Buurt, kun je met Primera kantoorartikelen extra goedkoop opruimen! In onze Handig in de Buurt folder staan veel aanbiedingen voor kantoorartikelen, onder andere voor papierwaren, bureau accessoires en schrijfwaren. Artikelen die ideaal zijn voor het opruimen, ordenen en opbergen van bijvoorbeeld je administratie.

Een brief of pakketje verzenden?

Wil je iets verzenden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Ook hiervoor ben je bij Primera aan het juiste adres! Meer dan 450 Primera winkels beschikken over een pakketservice, dus er zit altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je jouw pakket kunt versturen. Daarnaast heeft Primera in het assortiment van kantoorartikelen een ruime keuze aan enveloppen en verzenddozen. Allemaal in diverse formaten en varianten, van A6 luchtkussen enveloppen en monsterzak enveloppen tot aan XXL verzenddozen met een formaat van 48,5 x 36 x 26 cm.

Een greep uit het assortiment

Het Primera huismerk assortiment bestaat naast enveloppen en verzenddozen verder onder andere uit: printerpapier, fotopapier, verpakkingstape, T-shirt transferpapier (om al jouw foto’s en teksten aan te brengen op katoen) en schrijf- en notitieblokken.

Even naar Primera

Kom voor het hele assortiment kantoorbenodigdheden naar de winkel bij jou in de buurt. Daar kun je ook terecht voor cadeaupapier, knutselartikelen, computerbenodigdheden en een educatief assortiment. Met ruim 500 winkels zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt! Dus ook als je wilt opruimen, iets wilt verzenden, bureau accessoires nodig hebt of op zoek bent naar papierwaren dan ga je even naar Primera.

Kantoorartikelen


Alles voor je thuiskantoor, lekker handig in de buurt! 

Het kantoorassortiment van Primera bevat artikelen van een hoogwaardige kwaliteit met een vriendelijke prijs. Met een divers assortiment aan eigenmerk kantoorartikelen, zoals: enveloppen, verzenddozen, printpapier, verpakkingstape en schrijf- en notitieblokken, uitgebreid met diverse andere kantoormerken en -artikelen is Primera dé winkel voor jouw thuiskantoor die ook nog eens lekker handig in de buurt zit! 


Een brief of pakketje verzenden? 

Wil je iets verzenden, maar heb je geen idee waar te beginnen? Ook hiervoor ben je bij Primera aan het juiste adres! Meer dan 530 Primera winkels beschikken over een pakketservice, dus er zit altijd wel een winkel bij jou in de buurt waar je jouw pakket kunt versturen. Primera heeft een ruime keuze aan enveloppen en verzenddozen in diverse formaten en varianten, van A6 luchtkussen enveloppen en monsterzak enveloppen tot aan XXL verzenddozen met een formaat van 48,5 x 36 x 26 cm, zodat alles wat je verstuurd altijd in een passende verpakking kan!  


Printer klaar? Printen maar! 

In een steeds meer digitaal wordende wereld, waar e-mails inmiddels de voorkeur hebben boven een traditionele brief, kan het zomaar voorkomen dat je niet in de gaten hebt dan je printerinkt bijna op is. Vervelend, zeker als je net dat ene document vandaag af wilt drukken. Gelukkig is er dan altijd wel een Primera winkel lekker handig bij jou in de buurt, we hebben een ruim assortiment cartridges voor verschillende printers van merken als HP, Canon en Epson. Ideaal, want zo kun je direct op pad voor een nieuwe cartridge om je alsnog vandaag dat ene document kunt printen! 


Voor de echte creatieveling 

Uiteraard hebben niet alleen maar artikelen om de zakenmens in je naar boven te halen. Met verschillende artikelen zoals pennen, stiften, potloden, gekleurd papier en lijm, hebben we ook het perfecte assortiment voor jong en oud om de creatieve geest in je naar boven te laten halen. Altijd al gedroomd om de nieuwe van Gogh of Picasso te worden? Kom dan eens langs in een van onze winkels, kijk naar het uitgebreide assortiment hobbyartikelen en ga ervoor


Even naar Primera 

Heb je nu net het laatste velletje printpapier gebruikt, de laatste druppel printerinkt verbruikt of géén passende envelop voor de te versturen post? Kom dan snel langs in een van onze winkels! Mooi meegenomen is dat je bij Primera ook terecht kunt voor cadeaupapier, computerbenodigdheden en nog véél meer. Met ruim 550 winkels zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt! Dus ook als je wilt printen, iets wilt verzenden of jouw thuiskantoor een upgrade wilt geven ga je even naar Primera!  


Kantoorartikelen nodig?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kom snel langs bij een Primera winkel bij jou in de buurt.

Zoek een winkel in de buurt
Back to top