De leukste cadeaus voor Kerst

Wat leg jij dit jaar onder de boom? Voor wie je ook een cadeau zoekt, bij de Primera winkel bij jou in de buurt slaag je altijd. Wees er snel bij en haal alvast je kerstcadeaus in huis, dan pakken we ze gratis en feestelijk voor je in!

Blader door onze folder vol met cadeautips of lees verder voor nog meer inspiratie.


Kerstcadeaus voor iedereen

Alles voor boekenwurmen

Een goed boek valt altijd in smaak bij boekenwurmen. Met een Boekenbon geef je een wereld aan boeken cadeau, maar met een titel van bijvoorbeeld Linda of Elle van Rijn zit je ook altijd goed. Verkrijgbaar bij de Primera winkel bij jou in de buurt.

Alles voor foodies 

Wil je een echte kookliefhebber verrassen? Denk dan eens aan een kookboek of tijdschrift vol met inspirerende recepten. Of geef iets leuks in het vooruitzicht met RestaurantCadeau!  

Inspirerende kerstcadeaus

Geef deze kerst een cadeau waar volop inspiratie uit gehaald kan worden, zoals het eerste deel van de memoires van Barack Obama, het verhaal van muzieklegende Rob de Nijs of het Telegraaf jaarboek van 2020. Verkrijgbaar bij de Primera winkel bij jou in de buurt.

Originele telefoonaccessoires 

Het ideale kerstcadeau voor iedereen die altijd bereikbaar wil zijn! Oordopjes, opladers en kabels van Apple eSamsung vind je bij de Primera winkel bij jou in de buurt


Met de Primera Keuze Cadeaukaart zit je altijd goed

Voordelen van de Primera Keuze Cadeaukaart:

  • De ontvanger heeft de keuze uit meer dan 100 cadeaukaarten
  • Onbeperkt geldig en in delen te besteden
  • Ook verkrijgbaar in een digitale code
  • Gratis feestelijk verpakt
  • In te wisselen in alle Primera winkels en op primera.nl

Back to top