Bestel op tijd je cadeaus voor de feestdagen. Door drukte bij onze postverwerkers kan het langer duren voordat je pakketje wordt geleverd.

Housewarming

Sluiten
Sluiten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Housewarming

1-9van64producten in Housewarming

Pagina
per pagina
 1. Waterglas deluxe graveren
  Waterglas deluxe met naam graveren
  Vanaf 9,95
 2. vtwonen code
  vtwonen code (Per e-mail verstuurd)
  van 5,- tot 150,-
 3. Klus Cadeau code
  Klus Cadeau code (Per e-mail verstuurd)
  van 5,- tot 150,-
 4. Magic mok met foto bedrukken
  Mok met foto - Magic
  13,95
 5. Unicorn mok bedrukken
  Unicorn mok met foto
  11,95
 6. Primera Keuze Cadeaukaart
  Primera Keuze Cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
 7. Bol.com Cadeaukaart
  Bol.com cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
 8. Hema Cadeaukaart
  HEMA Cadeaukaart
  van 5,- tot 150,-
 9. Media Markt Cadeaukaart
  Media Markt Cadeaukaart
  van 10,- tot 150,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

Housewarming

1-9van64producten in Housewarming

Pagina
per pagina

Housewarming

Heeft jouw vriend, vriendin of collega maandenlang aan zijn of haar nieuwe stulpje getimmerd? Op deze pagina vind je tips en ideeën voor spullen die van iedere housewarming een knallend feest maken! Niets is leuker dan een persoonlijk housewarmingcadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Instagramcollage voor aan de muur. Of wat dacht je van een uniek straatnaambord? Je maakt je housewarminggift met de Primera-bewerker op de productpagina. Voeg snel en gemakkelijk een foto, naam of andere tekst aan het door jou uitgekozen cadeautje toe. Laat het dan ook meteen door ons op het nieuwe adres van je vriend, vriendin of familielid bezorgen. 
Veel plezier!

Persoonlijk housewarming cadeau maken

Niets is leuker dan een persoonlijk housewarming cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie foto in een lijst of gedrukt op doek. Je kunt ook een volledige Instacollage op doek, papier of ander materiaal laten drukken. Of wat dacht je van een uniek huis- of zelfs straatnaambord? Met de Primera-bewerker op de productpagina voeg je snel en gemakkelijk een foto, naam of andere tekst aan het door jou uitgekozen cadeautje toe. Je hebt dus geen kennis van fotobewerkingsprogramma’s nodig. Laat het cadeau ook meteen op het nieuwe adres van je vriend, vriendin of familielid bezorgen. Veel plezier met het ontwerpen van je unieke housewarming cadeau!

Back to top