Afbeelding vergroten
Vanaf: 29,99
Op voorraad
SKU
BH-NPC
Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Totaal: 29,99

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Om 02:00 uur verzonden
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

De uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield

Je avontuur gaat verder met de uitbreidingspas van Pokémon Sword en Pokémon Shield, waarmee je nieuwe verhalen kunt beleven, nieuwe Pokémon kunt tegenkomen en nieuwe Wild Area's kunt verkennen! Er staan je bovendien gloednieuwe en oude bekende Legendary Pokémon te wachten! De uitbreidingspas bestaat uit twee uitbreidingen, die in de zomer en de herfst van 2020 worden uitgebracht.

De volgende DLC is inbegrepen:

  • The Isle of Armor: geplande release eind juni 2020
  • The Crown Tundra: geplande release herfst 2020

Opmerkingen:

  • De uitbreidingspas van Pokémon Sword en de uitbreidingspas van Pokémon Shield bevatten exclusieve Pokémon en personages.
  • De twee uitbreidingen die in de uitbreidingspas zijn inbegrepen, 'The Isle of Armor' en 'The Crown Tundra', kunnen niet los worden gekocht.

Met deze downloadcode kun je de uitbreidingspas van Pokémon Sword of Pokémon Shield activeren. Beide games worden apart verkocht. Tijdens het inwisselen van de downloadcode moet je kiezen voor welke versie de uitbreidingspas geactiveerd moet worden. De code kan slechts één keer worden ingewisseld.

 

De Nintendo Pokémon code inwisselen

Je kunt deze code op de volgende manier op je Nintendo Switch-systeem gebruiken:

  1. Kies (eShop Shopping Bag Icon) in het HOME-menu en kies vervolgens je Nintendo-account om de Nintendo eShop te openen.
  2. Kies CODE GEBRUIKEN in de Nintendo eShop, voer de downloadcode van 16 tekens in en volg de instructies op het scherm.

Deze downloadcode kan worden gebruikt om de uitbreidingspas te activeren voor Pokémon™ Sword of Pokémon Shield (worden apart verkocht). Wanneer je de code gebruikt, moet je kiezen voor welke versie je de pas wilt activeren. De code kan slechts één keer worden gebruikt.

Let op: de Nintendo code is alleen te gebruiken binnen Nederlandse accounts.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Jongen, Meisje
MerkNintendo
ConsoleNintendo
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
De code zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. Deze code kan alleen in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch™-systeem worden gebruikt, en slechts één keer. Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen. • Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo Switch-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt. • Om deze software te kunnen gebruiken moet je mogelijk een systeemupdate uitvoeren. De code zal niet door Nintendo of je detailhandelaar worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderszins zonder je toestemming is gebruikt. De Expansion Pass bevat twee uitbreidingen, die respectievelijk zomer 2020 en herfst 2020 uitkomen. Om onlinefuncties voor deze software te gebruiken heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Deze software maakt geen gebruik van de opslagclouddienst. Om de downloadcode en onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account- privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Enige leesvaardigheid in een van de softwaretalen is nodig om optimaal van deze software te kunnen genieten. Software: EN, DE, FR, ES, IT, JA, ZH, KO Speelstijl: tv-stijl, tafelstijl, handheldstijl. Spelers: 1* * 2–4 spelers lokaal, 2–4 spelers online. Lokaal spelen en online spelen vereisen één exemplaar van de software per speler. Pro-controller ondersteund. PEGI: 7 Geweld.
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top