Eén cadeaukaart, duizenden keuzes!  

De One4all Multikeuze cadeaukaart: Te gek om te geven, fantastisch om te krijgen en een feest om in te wisselen.

Vier je binnenkort een verjaardag, neemt je favoriete collega afscheid of is er een bijzonder jubileum op komst, maar heb je geen idee wat je wilt geven omdat de ontvanger alles al heeft? Of weet je niet precies wat degene nog graag zou willen hebben? Dan is de One4all cadeaukaart het ultieme cadeau, want wie de ontvanger ook is; van One4all wordt iedereen blij! Besteed de One4all Multikeuze cadeaukaart bij meer dan 2.000 locaties door heel Nederland.

De One4all Multikeuze cadeaukaart is zowel online als fysiek te besteden bij een van de geselecteerde locaties. Je kunt de cadeaukaart inwisselen voor de nieuwste fashionmerken, films, games, beauty en meer. Trakteer jezelf of geef iemand een One4all Multikeuze cadeaukaart.

Waarom is dit zo’n leuk cadeau om te krijgen? 

Je kunt de One4all multikeuze cadeaukaart zo ongeveer overal inwisselen, namelijk bij meer dan 2.000 locaties (zowel fysiek als online) door heel Nederland! 

One4all Betaalmiddel

De One4all multikeuze cadeaukaart gebruik je als betaalmiddel voor het verzilveren van een product of dienst naar keuze bij de verschillende locaties. Het is daarnaast ook mogelijk om de cadeaukaart om te wisselen voor een e-Gift naar keuze.

One4all kopen

Bij het kopen van een One4all multikeuze cadeaukaart vul je zelf een bedrag tussen de 5 en 150 euro in. Je hebt hiervoor geen creditcard nodig en je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen omdat je de cadeaukaart voor een vast bedrag opwaardeert. Na online aankoop bij Primera ontvang je de fysieke cadeaukaart binnen enkele dagen op de deurmat. Het tegoed op de cadeaukaart is 2 jaar geldig.

One4all gebruiken

Besteed je One4all multikeuze cadeaukaart bij meer dan 2.000 (fysieke en online) locaties door heel Nederland! 

Je kunt gaan shoppen bij Bijenkorf, Wehkamp of Zalando, maar je kunt One4all ook bij Pathé of Spotify besteden. Een avondje uit eten of ultiem relaxen bij een welnesscenter kan ook! One4all zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de fashionista die de laatste trends volgt, bij een foodie die nieuwe hippe restaurants wil ontdekken, een tech-freak die zichzelf trakteert op een futuristische gadget of bij de filmfan die de nieuwste blockbuster moét zien.

One4all contactloos gebruiken

One4all multikeuze cadeaukaart is de enige cadeaukaart in Nederland waarmee je contactloos kan betalen. Bewaar jouw One4all cadeaukaart in de app en betaal met je telefoon. Met One4all kan dat!

Back to top