Eén cadeaukaart, duizenden keuzes!  

De One4all Multikeuze cadeaukaart: Te gek om te geven, fantastisch om te krijgen en een feest om in te wisselen.

Besteed de One4all Multikeuze cadeaukaart bij meer dan 2.000 locaties door heel Nederland.

De One4all Multikeuze cadeaukaart is zowel online als fysiek te besteden bij een van de geselecteerde locaties. Je kunt de cadeaukaart inwisselen voor de nieuwste fashionmerken, films, games, beauty en meer. Trakteer jezelf of geef iemand een One4all Multikeuze cadeaukaart.

One4all

De One4all Multikeuze cadeaukaart gebruik je als betaalmiddel voor het verzilveren van een product/dienst naar keuze bij de betreffende partners. Het is daarnaast ook mogelijk om de cadeaukaart om te wisselen voor een eGift van de geselecteerde partner naar keuze.

One4all Multikeuze cadeaukaart kopen

Bij het kopen van een One4all Multikeuze cadeaukaart vul je zelf een bedrag tussen de 5 en 150 euro in. Je hebt hiervoor geen creditcard nodig en je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte rekeningen omdat, je de cadeaukaart voor een vast bedrag opwaardeert. Na aankoop bij Primera ontvang je de fysieke cadeaukaart binnen enkele dagen op de deurmat. Het tegoed op de cadeaukaart is 2 jaar geldig.

One4all Multikeuze cadeaukaart gebruiken

De One4all Multikeuze cadeaukaart is te besteden bij meer dan 2.000 locaties door heel Nederland. Je kunt de  cadeaukaart gemakkelijk besteden aan de kassa via de magneetstrip en/of contactloos via de App. Of je kunt de cadeaukaart gemakkelijk online besteden in de checkout van het betreffend merk. Merken waar je de kaart kan     besteden zijn o.a.: H&M, Zalando, Rituals, Kwantum, Mediamarkt en de Beren.

One4all contactloos gebruiken

De enige cadeaukaart in Nederland waarmee je contactloos kan betalen. Bewaar jouw One4all cadeaukaart in de app en betaal met je telefoon. Met One4all kan dat!

Back to top