Oplaadpunt OV-chipkaart

De OV-chipkaart is hét betaalmiddel in het openbaar vervoer. Met een OV-chipkaart kun je reizen in trein, bus, tram en metro. Zodra er geld op de kaart staat, gebruik je de kaart om in- en uit te checken bij het openbaar vervoer. Het ‘opladen’ van je kaart doe je bij een van de ruim 300 Primera winkels met een oplaadpunt.

Persoonlijke of anonieme OV-chipkaart

Er zijn twee verschillende OV-chipkaarten beschikbaar: 

  1. Persoonlijk OV-chipkaart; deze staat geregistreerd op naam en wordt voorzien van een foto. De persoonlijke kaart kun je aanvragen via: www.ov-chipkaart.nl. Opladen van deze OV-chipkaart of van de studenten OV kan uiteraard wel bij Primera.
  2. Anonieme OV-chipkaart; handig als je af en toe met het openbaar vervoer reist, en te delen met het hele gezin (niet tegelijkertijd). Een anonieme OV-chipkaart kun je kopen bij de Primera winkel bij jou in de buurt. Je kunt de kaart direct meenemen en na het opladen van de OV-chipkaart is deze direct te gebruiken. Kijk voor meer informatie en veelgestelde vragen op www.ov-chipkaart.nl.

OV-chipkaart kopen of opladen doe je bij Primera!

Voor het kopen van je anonieme OV-chipkaart, en het opladen van je anonieme, persoonlijke en studenten OV ga je uiteraard even naar Primera. Bekijk hier of de winkel bij jou in de buurt over een oplaadpunt beschikt.

Back to top