Pasfoto Alkmaar

Een pasfoto nodig in Alkmaar? Bij Primera regel je dit zonder zorgen: eenvoudig, snel en met de vertrouwde service die je van ons kent. In onze 3 vestigingen in Alkmaar staat de pasfotoservice voor je klaar volgens alle officiële richtlijnen. 

Profiteer van de volgende voordelen:

  • Pasfoto voor documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum
  • Voordelig tarief
  • Uitstekende kwaliteit
  • Zonder afspraak – je bent altijd welkom!

Primera Pasfotoservice in Alkmaar Magdalenenstraat

Het historische centrum van Alkmaar is een genot om te bezoeken. Naast de bekende kaasmarkt heeft de Primera winkel in het stadsdeel nog veel meer te bieden. Voor topkwaliteit service ben je hier aan het juiste adres.

Primera Magdalenenstraat
Magdalenenstraat 17A
1811 JR Alkmaar
072 - 512 57 79

Midden in het hart van Alkmaar vind je Primera Magdalenenstraat. Dichtbij de wereldberoemde kaasmarkt biedt deze winkel niet alleen pasfotoservice, maar ook een breed scala aan andere services zoals Money Transfer en een PostNL Postbus. Met een gastvrij team wacht Primera Magdalenenstraat op je bezoek. Tot ziens in Alkmaar!

Primera Pasfotoservice in Alkmaar De Mare

De Mare is een levendige wijk in Alkmaar. Ook hier staat een team van Primera professionals voor je klaar voor het maken van je pasfoto en andere diensten.

Primera De Mare
Europaboulevard 179
1825 RE Alkmaar
072 - 562 32 62

In het winkelcentrum De Mare vind je Primera De Mare. Deze winkel biedt alles van pasfotoservice tot aan een uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen. Het team van Primera De Mare heet je van harte welkom en helpt je met plezier. Tot ziens in Alkmaar!

Primera Pasfotoservice in Alkmaar Overdie

Overdie, een buurt in opkomst in Alkmaar. Hier tref je een Primera waar je, naast de pasfotoservice, kunt genieten van een diversiteit aan diensten zoals een Geldmaat, een PostNL postbus, stomerijservice, en schoenreparatie..

Primera Overdie
Geert Groteplein 8
1813 BM  Alkmaar
072 - 540 98 83

Op een steenworp afstand van de Molen van Piet, ligt Primera Overdie. Of je nu komt voor pasfoto’s, tijdschriften of andere services, het team van Primera Overdie staat voor je klaar. Geniet van de warme sfeer en de vriendelijke service. Tot ziens in Alkmaar!

Back to top