Pasfoto Amersfoort

Je pasfoto laten maken in Amersfoort: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de topservice die je van ons gewend bent. In onze 2 winkels met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Amersfoort Noord

In het noorden van Amersfoort ligt de wijk Vathorst. Deze nieuwbouwwijk is het nieuwste onderdeel van de stad. Ook vind je hier een Primera met pasfotoservice.

Primera Vathorst
Leeghwater 15-17
3825 MR Amersfoort
033 - 494 77 26

In Winkelcentrum Vathorst vind je Primera Vathorst. In deze gezellige winkel kun je terecht voor de pasfoto service, DHL afhaalpunt en ook de stomerijservice. Deze Primera staat bekend om haar vriendelijk personeel die je graag helpt. Tot ziens in Amersfoort!

Zonnewijzer 12
3824 EE Amersfoort
033 - 790 00 25
 
Deze winkel is gelegen in het winkelcentrum De Nieuwe Hof. Er zijn verschillende winkels te vinden, zoals Jumbo, bloemenzaak, twee kapsalons, fietsspecialist, opticien, (banket)bakker, schoonheidssalon, mondhygiënist en diverse horeca. Tot ziens in Amersfoort!
 
 

Primera Pasfotoservice in Amersfoort Centrum

In het centrum van Amersfoort kan er heerlijk gewinkeld worden in het scala van unieke winkels en boetieks. Ook is het historische centrum een leuk gedeelte om te wandelen en wat te drinken. Belangrijker nog, er zit een mooie Primera waar je je pasfoto’s kan laten maken!

Primera Eemplein
Eemplein 10
3812 EA Amersfoort
0334 - 45 09 58

In Winkelcentrum Eemplein zit Primera Eemplein. Deze ruime winkel heeft een breed assortiment aan boeken, tijdschriften, wenskaarten en nog veel meer. Ook is het de plek om pasfoto’s te laten maken in Amersfoort centrum. Daarnaast is er ook een stomerijservice en PostNL Postkantoor. Het winkelpersoneel staat bekend als vriendelijk en behulpzaam. Zij staan klaar om je te helpen. Tot ziens in Amersfoort!

 

Back to top