Pasfoto Amsterdam

Je pasfoto laten maken in Amsterdam: makkelijk, snel en met de topservice die je van Primera gewend bent. In onze 6 winkels met pasfotoservice kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. Ze zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Primera Pasfotoservice in Amsterdam Zuidoost

Eén van de levendigste buurten in Amsterdam. De winkels in dit stadsdeel staan bekend om hun snelle service.

Primera De Kameleon
Karspeldreef 1313
1104 SE Amsterdam
020 - 790 00 54

In deze ruime winkel aan de Karspeldreef vind je alles wat je nodig hebt. Duik in het ruime assortiment tijdschriften, telefoonaccessoires, cadeaus en meer. In deze winkel kun je ook kentekens overschrijven, pakketjes verzenden en ophalen en pasfoto’s laten maken. Tot ziens in Amsterdam!

Primera Vlaskamp
Wisseloord 97
1106 MA Amsterdam
020 697 20 37

Nog even snel een boek of tijdschrift kopen voordat je op de trein springt? Primera Vlaskamp ligt pal naast Station Gein. Je kunt er ook je OV-kaart opladen, officiële pasfoto’s laten maken, pakketjes versturen en ontvangen en meer. Tot ziens in Amsterdam!

Bijlmerplein 993
1102 MK Amsterdam
020 - 697 11 84
 
Deze winkel bevindt zich in het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Hier kun je eten, drinken, naar een museum gaan, winkelen, studeren en overnachten. Het winkelcentrum is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets en te voet. Tot ziens in Amsterdam!
 
 

Primera Pasfotoservice in Amsterdam Oost

Amsterdam-Oost staat bekend om haar brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. De Primera winkels hier staan bekend om hun ruime assortiment.

Primera Heijm
Stadionweg 139
1076 NM Amsterdam
020 - 662 40 81

In de Stadionbuurt kun je terecht bij Primera Heijm. Of je nu op zoek bent naar inktcartridges, telefoonaccessoires, cadeaukaarten of ansichtkaarten: bij deze buurtwinkel moet je zijn. Tot ziens in Amsterdam!

 

Primera Pasfotoservice in Amsterdam West

In het westen van Amsterdam is altijd wat te doen. De Primera winkels in dit stadsdeel staan bekend om hun ruime assortiment.

Primera Bos en Lommer
Bos en Lommerweg 277
1055 DW Amsterdam
020 - 682 20 03

Volgens klanten van Primera Bos en Lommer loop je hier altijd blij de winkel uit. De vriendelijke medewerkers helpen je bij alles wat je nodig hebt: van online bankieren bij het ING-servicepunt tot het uitzoeken van een leuk tijdschrift of een mooie ansichtkaart. Tot ziens in Amsterdam!

 

Primera Pasfotoservice in Amsterdam Nieuw-West

Het gezellige Nieuw-West heeft steeds meer hippe koffietentjes. En Primera winkels!

Primera Dijkgraafplein
Dijkgraafplein 32
1069 EW Amsterdam
06 - 840 700 81

Bij deze gezellige winkel in De Pijp wordt je snel en vriendelijk geholpen. Er zijn voldoende parkeerplekken in de buurt en de vriendelijke medewerkers helpen je graag. Tot ziens in Amsterdam!

Primera Osdorpplein
Osdorpplein 509
1068 TA Amsterdam
020 - 790 00 44

Deze Primera wordt door buurtbewoners ‘een aanwinst voor Osdorpplein’ genoemd. In deze winkel vind je onder andere een PostNL-punt, Money Transfer en je kunt er officiële pasfoto’s laten maken. Of duik in het ruime assortiment van cadeaus, ansichtkaarten en meer. Tot ziens in Amsterdam!

Joop van Weezelhof 18B
1063 MK Amsterdam
020 - 790 01 11
 
Deze winkel bevindt zich in het stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, in het winkelcentrum Plein 40-45. In dit winkelcentrum is een gevarieerd winkelaanbod te vinden. Het is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Tot ziens in Amsterdam!
 
 
Back to top