Pasfoto Apeldoorn

Je pasfoto laten maken in Apeldoorn: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de topservice die je van ons gewend bent. In onze 3 winkels met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Apeldoorn West

Apeldoorn West bestaat uit Orden, Berg en Bos en de Sprengen, dat is opgesplitst in 7 buurten. Hier is Primera Biemolt te vinden, waar je je pasfoto’s in Apeldoorn kan laten maken.

Primera Biemolt
Asselsestraat 261
7312 CT Apeldoorn
055 - 355 30 01

In de wijk Driehuizen zit het pand Primera Biemolt. In deze gezellige winkel kun je terecht voor meerdere services, zoals pasfoto’s maken, het PostNL Postkantoor en een oplaadpunt voor je OV Chipkaart. Klanten omschrijven Primera Biemolt als een fijne buurtwinkel. Hier word je met een glimlach geholpen. Tot ziens in Apeldoorn!

Primera Pasfotoservice in Apeldoorn Zuid-West

Het stadsdeel Apeldoorn Zuidwest bestaat onder andere uit de wijken De Heeze, Holthuizen en Wernem. Hier is vind je ook Primera Pijpers, waar je je pasfoto’s kan laten maken.

Primera Pijpers
Adelaarslaan 122
7331 GH Apeldoorn
055 - 533 41 24

In het Vogelkwartier zit Primera Pijpers. Deze nette winkel heeft een ruim assortiment aan wenskaarten en tijdschriften. Ook kun je er terecht voor meerdere services, zoals de pasfoto service en het PostNL Postkantoor. Daarnaast zit er ook een geldmaat in de winkel. Het klantvriendelijk personeel helpt je graag. Tot ziens in Apeldoorn!

Primera Pasfotoservice in Apeldoorn Noord-Oost

Apeldoorn Noordoost bestaat uit de wijk Apeldoorn Noordoost en Apeldoorn Oost. Hieronder vallen meerdere buurten, zoals Osseveld-Woudhuis, Zevenhuizen en Welgelegen. In Apeldoorn Noordoost kun je terecht voor je pasfoto’s bij Primera Hans de Boer.

Primera Hans de Boer
Linie 381
7325 DT Apeldoorn
055 - 360 39 79

In Osseveld-Woudhuis zit Primera Hans de Boer in winkelcentrum ‘t Fort. Deze mooie winkel heeft een ruim aanbod aan wenskaarten, tijdschriften en meer. Daarnaast biedt deze Primera meerdere services, zoals een pasfoto service, stomerijservice, PostNL Postkantoor en zelfs een oplaadpunt voor je OV Chipkaart. De winkel staat bekend om zijn vriendelijke eigenaar die je graag helpt. Tot ziens in Apeldoorn! 

Back to top