Pasfoto Arnhem

Je pasfoto laten maken in Arnhem: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de topservice die je van ons gewend bent. In onze 3 winkels met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Arnhem Noord

In Arnhem Noord vind je niet alleen de eerste shopping mall van Europa, maar ook de gezellige Primera Presikhaaf! In dit winkelcentrum vind je alles wat je nodig hebt, van kleding tot horeca. Bij de Primera in Winkelcentrum Presikhaaf kun je terecht voor je pasfoto’s en nog veel meer.

Primera Presikhaaf
Hanzestraat 395
6826 MK Arnhem
026 - 361 32 64

In het mooie winkelcentrum Presikhaaf staat Primera Presikhaaf. In deze ruime winkel vind je een breed assortiment van artikelen. Ook kun je hier terecht voor het maken van pasfoto’s en pakketverzendingen. Het personeel staat voor je klaar om je te helpen. Tot ziens in Arnhem!

Primera Pasfotoservice in Arnhem Zuid

Arnhem Zuid staat onder andere bekend als de thuisbasis van Vitesse en de Gelredome. Daarnaast vind je er het overdekte Winkelcentrum Kronenburg en historische wijken. Ook vind je hier 2 mooie Primera’s, waar je terecht kan voor pasfoto’s in Arnhem.

Primera Schuytgraaf
Fortunastraat 12
6846 XZ Arnhem
06 - 45 65 54 04

In Arnhem Schuytgraaf, ook bekend als Arnhem in de Betuwe, staat Primera Schuytgraaf. Bij deze primera biedt meerdere services, zoals pasfoto’s maken, stomerijservice, geld pinnen en nog veel meer. Bij een bezoek aan deze Primera vind je alles wat je nodig hebt. Tot ziens in Arnhem!

Primera Kiosk
Kronenburgpassage 5
6831 EM Arnhem
06 - 83 59 69 64

In winkelcentrum Kronenburg vind je de Primera Kiosk. In deze gezellige winkel kun je terecht voor onder andere de pasfotoservice, PostNL-punt en nog veel meer! Deze winkel biedt goede service en denkt graag mee met haar klanten. Het personeel staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Arnhem!

Back to top