Pasfoto Den Haag

Je pasfoto laten maken in Den Haag: makkelijk, snel en met de topservice die je van Primera gewend bent. In onze 6 winkels met pasfotoservice kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. Ze zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

 

Primera Pasfotoservice in Den Haag Centrum

In hartje Den Haag vind je allerlei soorten winkels. De winkels van Primera staan bekend om hun vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Primera Van Der Zwaan
Turfmarkt 18
2511 CA Den Haag
070 - 360 03 34

Primera Van Der Zwaan vind je in het gezellige Spuikwartier. Klanten noemen deze Primera winkel een ‘topzaak’ en komen er graag dankzij de vriendelijke, behulpzame medewerkers en het ruime assortiment. Tot ziens in Den Haag!

Primera Reinkenstraat
Reinkenstraat 93
2517 CS Den Haag
070 - 363 77 82

Bij Primera Reinkenstraat vind je alles wat je nodig hebt: van briefpapier tot boeken en (internationale) kranten. Of laat een officiële pasfoto maken! Het vriendelijke team helpt je graag. Tot ziens in Den Haag!

 

Primera Pasfotoservice in Haagse Hout

Haagse Hout (vroeger ‘Die Haghe Houte’) is een gezellige wijk vlakbij het centrum. De Primera winkels in deze buurt staan bekend om hun uitgebreide assortiment.

Primera Den Haag (Theresiastraat)
Theresiastraat 53
2593 AA Den Haag
070 - 385 82 45

Een winkel waar een vlotte, vriendelijke service centraal staat: zo beschrijven klanten Primera Den Haag op de Theresiastraat. Duik in het ruime assortiment, haal je pakketje af of laat een officiële pasfoto maken. Tot ziens in Den Haag!

 

Primera Pasfotoservice in Ypenburg

Ypenburg is een wijk in Den Haag, waar vroeger Vliegveld Ypenburg was te vinden. De service in de Primera winkels in deze buurt vliegt je om de oren!

Primera Ypenburg
Oude Kustlijn 87
2496 SK Den Haag
070 - 415 26 98

In Winkelcentrum Ypenburg vind je Primera Ypenburg, volgens klanten ‘de leukste winkel om een tijdschrift of kaartje uit te zoeken’. Klantgerichtheid en service staan bij deze winkel op de eerste plaats. Tot ziens in Den Haag!

 

Primera Pasfotoservice in Laakkwartier

De Primera winkels in Laakkwartier en Spoorwijk, te vinden tussen Station Den Haag HS en Rijswijk, staan bekend om hun gezelligheid.

Primera Van Den Arend
Goeverneurlaan 664
2523 CS Den Haag
070 - 396 47 32

Aan de Goeveneurlaan vind je Primera Van Den Arend. Volgens klanten ‘een gezellige, grote winkel met vriendelijke medewerkers’. Deze winkel is gemakkelijk te bereiken met de tram. Tot ziens in Den Haag!

Primera De Stede
De Stede 30-31
2543 BG Den Haag
070 - 366 10 39

Deze gezellige winkel is elke dag van de week geopend. Primera de Stede wordt gerund door een gezellig team dat je graag helpt te vinden wat je nodig hebt. Tot ziens in Den Haag!

 

Back to top