Pasfoto Dordrecht

Op zoek naar een locatie om een pasfoto te maken in Dordrecht? Bij Primera combineren we de efficiëntie van een stadsservice met de vriendelijke sfeer van de historische stad Dordrecht. Als je door deze oude stad loopt, omgeven door prachtige bezienswaardigheden zoals het Dordrechts Museum, de Grote Kerk en de Groothoofdspoort, is het fijn te weten dat je bij ons terechtkunt voor een professionele pasfoto.

Hier zijn een paar voordelen van onze pasfotoservice:

  • Volledig volgens de officiële richtlijnen: uitstekend voor paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Topkwaliteit foto's
  • Geen afspraak nodig: spring gewoon binnen!

Primera Pasfotoservice in Dordrecht Dubbeldam

In de buurt van het mooie natuurreservaat de Biesbosch, ligt onze Primera vestiging aan de Rechte Zandweg.

Primera Richard de Visser
Rechte Zandweg 10A
3319 GR Dordrecht
078 - 616 44 36

Na een dag genieten van de natuur in de Biesbosch, kun je terecht bij Primera Richard de Visser om je pasfoto te maken in Dordrecht. Deze winkel biedt naast pasfotoservice ook een scala aan andere diensten en producten. Het gastvrije personeel helpt je graag verder. Tot snel in Dordrecht!

Primera Pasfotoservice in Dordrecht Crabbehof

Dichtbij het indrukwekkende Standbeeld van Johan van Oldenbarnevelt en op een steenworp afstand van het gezellige winkelcentrum Crabbehof.

Primera Crabbehof
Van Oldenbarneveltplein 20
3317 EP Dordrecht
078 - 617 63 84

Om de hoek van het historische centrum, waar je de schatten van Dordrecht kunt ontdekken, vind je Primera Crabbehof. Ideaal voor als je even snel een pasfoto wilt maken in Dordrecht, maar ook voor andere diensten en producten. Ons team verwelkomt je met een glimlach en staat klaar om te helpen. Bezoek ons snel!

 

Zet vandaag nog die stap en laat je pasfoto maken in Dordrecht bij een van onze Primera vestigingen, midden tussen de rijke geschiedenis en cultuur van de stad.

Back to top