Pasfoto Groningen

Je pasfoto laten maken in Groningen: makkelijk, snel en met de topservice die je van Primera gewend bent. In onze winkel met pasfotoservice kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. Ze zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

 

Primera Pasfotoservice in Haren (gr.)

In het Groningse Haren zit je heerlijk tussen het groen. De Primera winkel in deze buurt staat bekend om haar handige pakketservice.

Primera Haren (gr.)
Rijksstraatweg 149
9752 BD Haren (gr.)
050 - 534 80 04

Bij Primera Groningen vind je allerlei verschillende pakketservices: van DHL en DHL Express tot UPS, Homerr, DPD en Mondial Relay. Geen pakketje? Laat dan een officiële pasfoto maken of duik in het ruime assortiment. Tot ziens in Groningen!

 

Primera Pasfotoservice in Oud-Noord

De Korrewegwijk is een gezellige vooroorlogse woonwijk in het noordoosten van Groningen. De wijk bestaat uit 2 delen: Korrewegwijk en de Indische buurt. 

Beren 3
9714 DW Groningen
06 - 14 31 15 24
 
Deze winkel is gelegen in het winkelgebied 'De Beren'. Hier zijn verschillende winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Op de fiets en met het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten in hartje centrum. Tot ziens in Groningen!
 
 

Primera Pasfotoservice in Noordwest

Noordwest is een wijk in Groningen en is onderverdeeld in 6 buurten, waaronder Selwerd en Paddepoel.

Eikenlaan WC Selwerd 17
9741 EH Groningen
050 - 79 00 037
 
Deze winkel is gelegen aan het gezellige winkelplein Selwerd, hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Het winkelncentrum is makkelijk met de auto, fiets of openbaar vervoer te bereiken en achter het winkelcentrum is een grote parkeerplaats. Tot ziens in Groningen!
 
Eikenlaan 300
9742 AP Groningen
050 - 571 01 60
 
Deze winkel is gelegen in het overdekte winkelcentrum Paddepoel, met maar liefst 90 winkels. Het winkelcentrum is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Tot ziens in Groningen!
 
 
Back to top