Pasfoto Haarlem

Je pasfoto laten maken in Haarlem: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de topservice die je van ons gewend bent. In onze winkel met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Haarlem Schalkwijk

In het zuiden van Haarlem ligt Schalkwijk. In dit multiculturele stadsdeel vind je meerdere rijksmonumenten. Ook staat er een mooie Primera waar je pasfoto’s kan laten maken.

Primera Meerwijk
Leonardo da Vinciplein 2
2037 RR Haarlem
023 - 53 32 299

Vlakbij het Da Vinci centrum voor ontmoeting ligt Primera Meerwijk. Deze knusse winkel heeft een breed assortiment in onder andere wenskaarten. Ook kun je hier terecht voor de pasfoto service of inktcartridges. Het personeel staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Haarlem!

 

Primera Pasfotoservice in Haarlem Noord

Planetenwijk is een fijne, rustige en kindvriendelijke buurt. Er zijn vooral veel jaren '30 woningen gebouwd met meerdere groene parken in de omgeving. 

Rijksstraatweg, 283
2024 DH Haarlem
023 - 790 09 05
 
Deze winkel is gelegen aan de Rijksstraatweg. Je vindt hier onder andere een beddenwinkel, bloemenzaak, boekwinkel en fietsenwinkel. De Planetenbuurt is goed bereikbaar en ligt vlakbij de Randweg. Tot ziens in Haarlem!
 
 
Back to top