Pasfoto Leeuwarden

Leeuwarden, de trotse culturele hoofdstad van Europa 2018, staat bekend om zijn rijke historie, sierlijke grachten en iconische bezienswaardigheden zoals de Oldehove. Terwijl je de charmes van deze stad ontdekt, van het Fries Museum tot het Keramiekmuseum Princessehof, biedt Primera de perfecte oplossing voor jouw pasfoto behoeften in Leeuwarden.

Waarom kiezen voor Primera Leeuwarden?

  • Pasfoto's volgens officiële normen, ideaal voor alle documenten.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • Uitmuntende foto's.
  • Gewoon binnenlopen, zonder afspraak!

Primera Pasfotoservice bij Leeuwarden Bilgaard

In het winkelcentrum van Bilgaard, een levendige buurt in Leeuwarden, vind je Primera Bilgaard. Dankzij de centrale ligging in het winkelcentrum is deze Primera vestiging gemakkelijk te bereiken voor al je pasfotobehoeften.

Primera Bilgaard
Bilgaardpassage 29
8918 HR Leeuwarden
058-2125221

Of je nu een nieuwe pasfoto nodig hebt voor je paspoort, rijbewijs of een ander officieel document, het deskundige team van Primera Bilgaard staat voor je klaar om je te helpen.

Primera Pasfotoservice in Leeuwarden Cambuurplein

Dichtbij de levendige buurt rond het Cambuurplein en op ongeveer 20 minuten lopen van het Centraal Station, biedt Primera Post een centrale en handige locatie voor zowel locals als toeristen.

Primera Post
Cambuurplein 3A
8921 RD Leeuwarden
058 - 215 38 76

Naast de pasfotoservice kun je hier ook genieten van een breed assortiment en deskundig advies van het vriendelijke team.

Primera Pasfotoservice in Leeuwarden Ruiterskwartier

Een steenworp afstand van de iconische Waag en slechts 10 minuten lopen van het Centraal Station, is Primera Ruiterskwartier de ideale plek voor jouw pasfoto behoeften midden in het kloppend hart van Leeuwarden.

Primera Ruiterskwartier
Ruiterskwartier 20A
8911 BP Leeuwarden
06 - 22 84 06 99

Of je nu net de Blokhuispoort hebt verkend of onderweg bent naar de Kleine Kerkstraat, één van de charmantste winkelstraatjes van Nederland, Primera Ruiterskwartier verwelkomt je met een breed scala aan producten en diensten.

 

Terwijl je door de historische straten van Leeuwarden wandelt en geniet van de unieke mix van cultuur en erfgoed, weet je dat je voor de beste pasfoto-service terecht kunt bij Primera. Ontdek Leeuwarden en laat je pasfoto maken bij Primera!

Back to top