Pasfoto Leiden

Leiden, ook wel bekend als de Sleutelstad vanwege haar stadswapen, is een stad die barst van de rijke geschiedenis en cultuur. Met haar sierlijke grachten, oude universiteitsgebouwen en de Burcht van Leiden, biedt de stad meer dan alleen historische charme. En terwijl je door de oude straatjes struint of geniet van het uitzicht vanaf de oude vesting, is er een plek waar je terecht kunt voor je pasfotobehoeften: Primera!

Waarom kiezen voor Primera Leiden?

  • Officieel gecertificeerde pasfoto's, perfect voor alle officiële documenten.
  • Scherp geprijsd.
  • Hoogstaande foto's.
  • Geen afspraak nodig, kom gewoon binnen!

Primera Pasfotoservice in Leiden Kopermolen

Op loopafstand van het prachtige Wijkpark Merenwijk en slechts 20 minuten lopen van het Centraal Station vind je Primera Kopermolen, jouw lokale expert voor pasfoto’s.

Primera Kopermolen
Kopermolen 7
2317 PA Leiden
071 - 521 17 81

Hier kun je naast het maken van pasfoto's ook terecht voor een gevarieerd assortiment en advies van het gastvrije team.

Primera Pasfotoservice in Leiden Kooiplein

Dichtbij het bruisende Kooiplein biedt Primera Kooiplein een ideale locatie voor pakketten verzenden en de pasfotoservice in Leiden.

Primera Kooiplein
Kralendijkkade 7
2315 ZA Leiden
071 - 790 00 12

Of je nu net hebt gewinkeld in het Kooiplein of de omliggende buurt verkent, bij Primera Kooiplein ben je altijd welkom.

Primera Pasfotoservice in Leiden Diamantplein

Op een korte afstand van het levendige Diamantplein en ongeveer 30 minuten lopen van Leiden Centraal, is Primera Diamantplein een perfecte keuze voor de bewoners en bezoekers van de stad.

Primera Diamantplein
Diamantplein 54
2332 HT Leiden
071 - 790 00 13

Of je nu op zoek bent naar pasfotoservice of andere producten, bij Primera Diamantplein staat het vriendelijke team voor je klaar.

Primera Pasfotoservice bij Leiden Centrum

Midden in het kloppende hart van Leiden, aan de bekende Haarlemmerstraat, vind je Primera Haarlemmerstraat. Deze locatie is ideaal gelegen voor iedereen die in het centrum van de stad moet zijn.

Primera Haarlemmerstraat
Haarlemmerstraat 125
2312 DN Leiden
n.n.b.

Als je in het centrum van Leiden een kwalitatieve pasfoto nodig hebt voor je nieuwe paspoort, ID-kaart of een ander officieel document, dan staat het team van Primera Haarlemmerstraat voor je klaar.

 

Als je je tussen de historische schatten van Leiden bevindt, vergeet dan niet dat Primera de plek is voor al je pasfoto-behoeften. Beleef Leiden en laat je pasfoto maken bij Primera!

Back to top