Pasfoto Nijmegen

Je pasfoto laten maken in Nijmegen: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de topservice die je van ons gewend bent. In onze 3 winkels met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Nijmegen Centrum

In de bruisende binnenstad van Nijmegen is er voor iedereen wat te beleven. Shop er op los of geniet op een terrasje, in het historische centrum kijk je je ogen uit. Naast het grote winkelaanbod kun je ook in het Nijmegen terecht voor je pasfoto’s bij Primera.

Primera Noviomagnum
Burchtstraat 12
6511 RD Nijmegen
024 - 323 36 19

In de gezellige Burchtstraat in het stadscentrum ligt Primera Noviomagnum. In deze mooie winkel vind je een breed assortiment aan artikelen. Ook biedt deze Primera een pasfotoservice en PostNL pakketpunt aan. Daarnaast kun je hier ook geld pinnen. Met een glimlach word je in deze winkel geholpen. Het personeel staat voor je klaar. Tot ziens in Nijmegen!

Primera Pasfotoservice in Nijmegen Lindenholt

Lindenholt is een stadsdeel van Nijmegen, ten westen van het Maas-Waalkanaal. Het stadsdeel bestaat uit de wijken 't Acker, 't Broek, De Kamp en Kerkenbos. 

Primera Leuvensbroek
Leuvensbroek 1012
6546 XB Nijmegen
024 - 388 68 01

In ‘t Broek ligt Primera Leuvensbroek. Deze Primera heeft een breed assortiment aan services. Zo is het een van de plekken waar je een pasfoto kan laten maken in Nijmegen. Ook is er een stomerijservice en een oplaadpunt voor je OV chipkaart. Het personeel staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Nijmegen!

Primera Pasfotoservice in Nijmegen Dukenburg

Dukenburg is een stadsdeel in het oosten van Nijmegen. Hier vind je onder andere de wijken Zwanenveld, Vogelzang en Aldenhof. Ook is hier een Primera met pasfotoservice te vinden. 

Primera Dukenburg
Zwanenveld 9095
6538 SG Nijmegen
024 - 343 01 48

In Zwanenveld staat de Primera Dukenburg. Hier kun je je pasfoto’s in Nijmegen laten maken. Ook heeft de winkel een breed assortiment en andere services zoals een PostNL Pakketpunt. De winkel staat bekend om zijn goede service en vriendelijke medewerkers. Het personeel staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Nijmegen!

 

Back to top