Pasfoto Schiedam

In het hart van de Randstad, genesteld tussen de grote steden, vind je het sfeervolle Schiedam. Deze stad, bekend om haar jenever, historische molens en prachtige oude centrum, is ook de plek waar je terechtkunt bij Primera voor een professionele pasfoto.

De voordelen van Primera's pasfotoservice:

  • Voldoet aan alle officiële eisen.
  • Aantrekkelijke prijzen.
  • Kwalitatieve pasfoto's.
  • Zonder afspraak binnenlopen.

Primera Pasfotoservice in Schiedam Woudhoek

In de wijk Woudhoek, gelegen in het noorden van Schiedam, vind je het gezellige Geuzenplein. Hier ligt Primera Woudhoek, jouw adres voor pasfoto’s in deze regio.

Primera Woudhoek
Geuzenplein 21
3123 CK Schiedam
010 - 470 54 70

Van cadeaukaarten tot tijdschriften, Primera Woudhoek heeft het allemaal. En natuurlijk staan we klaar voor je pasfoto behoeften. Graag tot snel in Schiedam!

Primera Pasfotoservice op Mgr. Nolenslaan

Dichtbij het stadscentrum, aan de Mgr. Nolenslaan, vind je een tweede Primera vestiging. Hier kun je terecht voor pasfotoservice en meer.

Primera Nolenslaan
Mgr. Nolenslaan 524
3119 EN Schiedam
010 - 426 08 22

Met ons diverse aanbod en de altijd glimlachende medewerkers, bieden we je graag de service die je verdient. Zien we je snel?

Primera Pasfotoservice in Schiedam Groenelaan

In de levendige wijk Groenelaan ligt Primera De Wolf Schiedam, ideaal gelegen voor bewoners in het zuiden van de stad.

Primera De Wolf Schiedam
Groenelaan 103
3114 CD Schiedam
010 - 273 07 20

Of je nu op zoek bent naar kantoorartikelen, een tijdschrift of pasfoto service, bij Primera De Wolf Schiedam zit je goed. We verwelkomen je graag in Schiedam!

 

Bij alle Primera vestigingen in Schiedam kun je rekenen op een breed assortiment en uitstekende service. Het personeel staat altijd voor je klaar. En na je bezoek? Struin dan nog even langs de Schie of bezoek één van de vele jeneverdistilleerderijen. Tot ziens in Schiedam!

Back to top