Pasfoto Tilburg

Je pasfoto laten maken in Tilburg: bij Primera is dat makkelijk, snel en met de service die je van ons gewend bent. In onze 5 winkels met pasfoto service kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. De volgende voordelen van onze pasfotoservice zijn: 

● Geschikt voor officiële documenten zoals paspoort, ID-kaart, rijbewijs & visum

● Gunstig tarief

● Goede kwaliteit

● Zonder afspraak, loop gemakkelijk binnen! 

Primera Pasfotoservice in Tilburg Noord

Tilburg Noord is een kleurrijk stadsdeel dat volop in ontwikkeling is. Het bevat de wijken zoals De Schans, Stokhasselt-noord en ook industrieterreinen zoals Kraaiven. Voor pasfoto’s in Tilburg Noord kun je terecht bij Primera Wagnerplein.

Primera Wagnerplein
Wagnerplein 38
5011 LP Tilburg
013 - 456 10 69

In Winkelcentrum Wagnerplein zit Primera Wagnerplein. In deze ruime winkel is er een breed assortiment van onder andere wenskaarten, tijdschriften en meer. Ook zijn er meerdere services beschikbaar. Zo kun je pasfoto’s laten maken, de stomerijservice gebruiken of geld opnemen in de winkel. Het personeel van Primera Wagnerplein is klantvriendelijk en gezellig. Deze Primera staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Tilburg!

Primera Pasfotoservice in Tilburg Oud-Noord

Tilburg Oud-Noord is onderdeel van de Oude Wijken in Tilburg. Oud-Noord bevat de wijken Bouwmeestersbuurt, Goirke-Hasselt, Groeseind-Hoefstraat, Kanaalzone, Loven-Besterd, Noordhoek en Theresia. In Loven is Primera Goosen te vinden, waar je gemakkelijk pasfoto’s kan laten maken. 

Primera Goosen
Besterdplein 24
5014 HP Tilburg
013 - 543 49 88

In de wijk Loven zit Primera Goosen. Deze winkel heeft een ruim assortiment aan tijdschriften, wenskaarten en meer. Ook zijn er services beschikbaar zoals de pasfotoservice, een PostNL Pakketpunt en een geldmaat. Primera Goosen staat bekend om haar vriendelijke personeel en goede service. Tot ziens in Tilburg!

Primera Pasfotoservice in Tilburg Zuid

Tilburg Zuid bestaat voor het grootste deel uit buitengebieden en bedrijventerreinen. De volgende wijken vallen onder andere onder Zuid: Koningshoeven, Groenewoud, Het Laar, De Blaak en Katsbogten. Ook is hier een mooie Primera te vinden die je kan helpen met je pasfoto’s maken.

Primera De Blaak
Amer 7
5032 AZ Tilburg
013 - 468 94 33

In de wijk De Blaak zit Primera De Blaak. In deze knusse Primera vind je een ruim aanbod van spullen. Ook bied De Blaak meerdere services, zoals de pasfoto en stomerij service, en een PostNL Pakketpunt. Deze Primera staat bekend om zijn vriendelijke personeel. Tot ziens in Tilburg!

Primera Pasfotoservice in Tilburg Oud-Zuid

De binnenstad van Tilburg ligt middenin Oud-Zuid. In dit stadsdeel liggen meerdere wijken, zoals Armhoef, Broekhoven, Hoevenseweg en Jeruzalem. In dit stadsdeel vind je onder andere Stadsmuseum Tilburg, maar ook een mooie Primera voor je pasfoto’s.

Primera AaBe
AaBe-straat 7-9
5021 AV Tilburg
013 - 763 14 36

In de wijk Hoevenseweg staat de AaBe Fabriek. In dit monumentale pand zit Primera AaBe. In deze winkel kun je pasfoto’s laten maken en gebruik maken van nog meer services. Zo is er ook een geldmaat, een uitstekende stomerijservice en een PostNL Pakketpunt. Deze Primera staat bekend om haar klantvriendelijkheid en behulpzame personeel. Bij deze gezellige buurtwinkel loop je gemakkelijk binnen. Tot ziens in Tilburg!

Primera Pasfotoservice in Tilburg West

In Tilburg West is waar het studentenleven zich afspeelt. Met de universiteitscampus van Tilburg University is het een gezellig en jong stadsdeel. De wijken Het Zand, De Reit en Wandelbos-zuid behoren onder andere tot Tilburg West. 

Primera Westermarkt
Westermarkt 135
5042 SZ Tilburg
013 - 790 00 70

In Winkelcentrum Westermarkt zit Primera Westermarkt. In Primera Westermarkt kun je terecht voor de pasfoto service en een PostNL Pakketpunt. Ook zijn er inktcartridges beschikbare in het brede assortiment. Het vriendelijke personeel staat klaar om je te helpen. Tot ziens in Tilburg! 

 

Back to top