Pasfoto Utrecht

Je pasfoto laten maken in Utrecht: makkelijk, snel en met de topservice die je van Primera gewend bent. In onze 3 winkels met pasfotoservice kun je terecht voor professionele pasfoto's volgens de gestelde richtlijnen. Ze zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

 

Primera Pasfotoservice in Utrecht Oost

Deze wijk bestaat onder andere uit de Vogelenbuurt, Tuinwijk en Lauwerecht. Bij de Primera winkels hier vind je alles wat je nodig hebt!

Ina Boudier Bakkerhof 4
3582 VX Utrecht
030 - 271 05 31
 
Deze winkel bevindt zich in het winkelcentrum IBB Hof. De winkel is gelegen aan de oostkant van Utrecht. Er zijn veel winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum is erg goed bereikbaar en je kunt er de eerste 2 uur gratis parkeren. Tot ziens in Utrecht!
 
 

Primera Pasfotoservice in Utrecht West

West ken je van de buurten Lombok, Nieuw Engeland en Oog in Al. De Primera winkels in deze wijk staan bekend om hun gezelligheid en goede service.

Primera Groeneweg
Haroekoeplein 140
3531 WN Utrecht
06 - 572 000 14

In het levendige Lombok vind je Primera Groeneweg. Hier kun je altijd terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, loten, beltegoed en meer. Of gewoon voor een gezellig praatje! Tot ziens in Utrecht!

Primera Nova
Hammerskjöldhof 59
3527 HD Utrecht
030 - 30 31 099

In Winkelcentrum Nova vind Primera Kok, een ruime winkel met onder andere een PostNL Postkantoor, pasfotoservice en een oplaadpaal voor je OV-chipkaart. Of duik in het ruime assortiment van cadeaus, wenskaarten, tijdschriften en meer. Tot ziens in Utrecht!

 

Back to top