Afbeelding vergroten

PlayStation Plus 3 maanden

24,99
Tijdelijk niet te bestellen.
SKU
PLAYPLUS_3

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?
Dat kan in de betaalstap.

Ideaal als last-minute cadeau
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

PlayStation Plus 3 maanden

Online gamen, exclusieve kortingen én gratis games. Met een PlayStation Plus abonnement haal je het maximale uit je PlayStation console. Welk PlayStation Plus abonnement past het beste bij jou: PlayStation Plus Essential, Extra of Premium? Na je betaling ontvang je vrijwel direct de digitale code in je mailbox. 
 

Ontdek de drie nieuwe abonnementsvormen:

ESSENTIAL:
- Maandelijkse Games
- Online Multiplayer
- Exclusieve Kortingen
- En nog veel meer

EXTRA:
- Bevat alles van ESSENTIAL
- Gamecatalogus met PS4™- en PS5™-games

PREMIUM:
- Bevat alles van EXTRA
- Classics Catalogus
- Cloudstreaming
- Proefversies van games

De beschikbaarheid van Classics, Proefversies en de Gamecatalogus varieert in de loop van de tijd en per abonnementsvorm. Bekijk PlayStation.com/Plus voor details en updates over PS Plus-aanbiedingen. PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarvoor automatisch een terugkerend abonnementsbedrag in rekening wordt gebracht (tegen de dan geldende PS Store-prijs) met de frequentie die je bij aankoop kiest tot het moment van opzegging. Er zijn voorwaarden van toepassing: PS Plus-gebruiksvoorwaarden.

Hoe activeer je PlayStation Plus?

  1. Meld je aan bij je PlayStation™Network (PSN™) account of maak een account aan op PlayStation.com.
  2. Zoek de 12-cijferige code op je cadeaubon of in de mail.
  3. Ga naar 'Code inwisselen' in de PlayStation™Store op je console of op PlayStation.com en voer de code in.
  4. Om een PlayStation®Plus-abonnement te kopen met het geld van de cadeaubon, kies je een abonnementsvorm, en rond je de aankoop af.
Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
MerkPlayStation
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
De verstrekker van de tegoedboncode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (bedrijfsnummer 06020283), 10 Great Marlborough Street, Londen W1F 7LP, VK. Alleen te verzilveren bij de verstrekker door gebruikers met een PlayStation™Network-account dat is geregistreerd in Nederland. Servicevoorwaarden, privacybeleid, de algemene voorwaarden voor tegoedboncodes, gebruiksvoorwaarden voor software en specifieke aanvullende voorwaarden voor de content/diensten zijn van toepassing. Zie www.playstation.com/legal/PSNTerms. Doe geen aankoop als u niet akkoord gaat met de voorwaarden. Gebruikers moeten 7 jaar of ouder zijn. Gebruikers jonger dan 18 jaar dienen toestemming van hun ouders te hebben om een account te maken en moeten toestemming verkrijgen van degene die de rekening betaalt vóór het inwisselen. PlayStation®Plus-content/-diensten zullen variëren naargelang de leeftijd van de gebruiker die de tegoedbon verzilvert. Online features van specifieke games mogen na kennisgeving binnen een redelijke termijn worden geannuleerd. De games die bij het abonnement horen, kunnen veranderen. Beschikbaarheid van service niet gegarandeerd. WAARSCHUWING: DIT IS EEN DOORLOPEND ABONNEMENT. Looptijd: tot het abonnement wordt geannuleerd; De factureringsfrequentie: elke maand, elke 3 maanden of jaarlijks (zoals afgebeeld). Factuurbedrag: PS Store-prijs op betalingsdatum. Betaling wordt afgeschreven van uw PSN-portemonnee. De eerste betaling vindt plaats aan het eind van de eerste periode, geteld vanaf de datum van verzilvering (Opmerking: dit is mogelijk meer dan u voor de tegoedboncode hebt betaald). Latere prijswijzigingen worden per e-mail medegedeeld. Als uw portemonnee onvoldoende saldo bevat, wordt het vereiste saldo in rekening gebracht via de betaalmethode die is geregistreerd bij uw account (indien beschikbaar). U kunt het abonnement op elk moment annuleren. Het loopt dan door tot het einde van de desbetreffende factureringsperiode. U ontvangt geen restitutie voor gedane betalingen. Internetverbinding vereist. Tegoedboncode is niet inwisselbaar voor contant geld; kan niet worden doorverkocht of anderszins worden uitgewisseld; wordt niet vervangen als deze kwijtraakt, wordt gestolen of anderszins zonder uw toestemming wordt gebruikt; kan slechts één keer worden gebruikt. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top