Tabakswinkels Eindhoven

Tabakswinkels in Eindhoven: Primera winkels verkopen sigaretten, shag, pijptabak, sigaren en e-sigaretten. In onze 7 tabakswinkels kan je terecht voor een breed assortiment rokersbenodigdheden. Het assortiment en specialisme is verschillend per winkel, maar zoek je iets specifieks, vraag het dan na bij de Primera winkel bij jou in de buurt. 

Voor de verkoop van tabak geldt een minimum leeftijdsgrens. Tabaksartikelen mogen niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar, dit is een wettelijke verplichting. Bij alle jongeren tot 25 jaar wordt daarom naar een geldig identiteitsbewijs gevraagd.

Naast tabak vind je bij Primera onder andere de volgende rokersbenodigdheden:

  • Hulzen & vloei
  • Aanstekers
  • En meer: een uitgebreider overzicht staat op onze algemene tabakspagina.

Primera tabakswinkel in Eindhoven Centrum

In het gezellige centrum van Eindhoven kun je uitgebreid eten en winkelen. De Primera winkel in dit stadsdeel heeft een ruim assortiment. Hier kun je terecht voor goede service.

Primera Piazza
Lardinoisstraat 1 - 3
5611 ZZ Eindhoven
040 - 737 01 89

In Piazza Center vind je midden in het centrum van Eindhoven. Deze  winkel ligt vlakbij Eindhoven Centraal Station. Hier kun je zowel pasfoto’s laten maken als een pakketje versturen. Primera Piazza heeft een breed assortiment met een behulpzame service. Tot ziens in het gezellige centrum van Eindhoven!

Primera tabakswinkel in Eindhoven Woensel Noord

Woensel Noord bevat onder andere de wijken Ontginning en Achtse Molen. Hier vind je meerdere Primera winkels waar je terecht kan voor je pasfoto in Eindhoven. Daarnaast hebben zij nog veel meer te bieden. Het personeel van Primera staat klaar om je te helpen!

Primera Woensel
WC Woensel 316
5625 AG Eindhoven
040 - 292 62 93

Primera Woensel zit in het winkelcentrum Woensel. Hier kun je terecht voor de pasfotoservice, geldmaat, kenteken overschrijvingen en nog veel meer.  Deze Primera biedt naast een breed assortiment ook vriendelijke en behulpzame service. Tot ziens in Eindhoven!

Primera Blixembosch
Ouverture 228
5629 PX Eindhoven
040 - 256 57 75

In het winkelcentrum Blixembosch zit Primera Blixembosch. Deze Primera biedt meerdere services, zoals pasfoto’s maken, schoenreparaties en PostNL-pakketten versturen. Het vriendelijke personeel helpt u graag. Tot ziens in Eindhoven!

Primera tabakswinkel in Eindhoven Strijp

In Strijp vind je niet alleen het Philips Stadion, maar ook meerdere Primera’s. In deze gezellige winkels word je geholpen met je pasfoto’s maken. Ook kan je hier terecht voor andere services, zoals pakketjes verzenden. Het personeel staat voor je klaar om je te helpen!

Primera De Hurk
Hurksestraat 44
5652 AL Eindhoven
040 - 252 39 92

Primera De Hurk ligt in op de grens van Hurk en Het Ven. Bij deze Primera staat het behulpzame personeel voor je klaar om je te helpen. De Hurk heeft een breed assortiment, van pasfoto’s maken tot nog veel meer. Tot ziens in Eindhoven!

Primera Strijp
Strijpsestraat 135
5616 GM Eindhoven
040 - 304 00 53

Primera Strijp is te vinden in de binnenring van Eindhoven. Niet alleen biedt deze Primera tabak zoals sigaretten en shag aan, ook kun je er terecht voor pasfoto's, PostNL-pakketten en schoenreparaties. Daarnaast kun je vind je hier een breed assortiment aan wenskaarten en meer. Strijp staat bekend om de behulpzame en goede service. Tot ziens in Eindhoven!

Primera tabakswinkel in Eindhoven Tongelre

Deze wijk bestaat uit onder andere Oud-Tongelre en De Laak. Hier kan je je pasfoto’s laten maken in Eindhoven. Bij deze Primera winkels vind je alles wat je nodig hebt!

Primera Tongelresestraat
Tongelresestraat 276
5613 DV Eindhoven
040 2434225

In Winkelcentrum Haagdijk vind je Primera Foto Van Rooij. Hier kan je terecht voor je pasfoto, maar ook voor andere services zoals. Deze winkel staat bekend om zijn goede service en gezelligheid. Tot ziens in Eindhoven!

Primera tabakswinkel in Eindhoven Gestel

In het zuiden van Eindhoven ligt het mooie Gestel. Hier kom je voor zowel de gezelligheid als de Primera. Onze Primera’s in Gestel staan bekend het behulpzame personeel en goede service. Hier kun je onder andere je pasfoto’s maken. 

Primera Gestel
Bennekelstraat 11
5654DB Eindhoven
040 - 251 78 62

Primera Gestel biedt service met een glimlach. Deze winkel heeft onder andere een PostNL-pakketpunt, pasfoto service en een stomerijservice. Tot ziens in Eindhoven!

 

Back to top