Tabakswinkels Rotterdam

Tabakswinkels in Rotterdam: Primera winkels verkopen sigaretten, shag, pijptabak, sigaren en e-sigaretten. En daarnaast kan je er ook terecht voor cadeaukaarten, pasfoto's en nog veel meer. In onze 12 tabakswinkels kan je terecht voor een breed assortiment rokersbenodigdheden. Het assortiment en specialisme is verschillend per winkel, maar zoek je iets specifieks, vraag het dan na bij de Primera winkel bij jou in de buurt. 

Voor de verkoop van tabak geldt een minimum leeftijdsgrens. Tabaksartikelen mogen niet verkocht worden aan jongeren onder 18 jaar, dit is een wettelijke verplichting. Bij alle jongeren tot 25 jaar wordt daarom naar een geldig identiteitsbewijs gevraagd.

Naast tabak vind je bij Primera onder andere de volgende rokersbenodigdheden:

  • Hulzen & vloei
  • Aanstekers
  • En meer: een uitgebreider overzicht staat op onze algemene tabakspagina.

Primera tabakswinkels in Rotterdam Noord

Een van de hipste wijken van Rotterdam: Noord. Je kan er uitgebreid winkelen, ontbijten, 'een bakkie doen' en dineren. De Primera winkels in dit stadsdeel staan bekend om hun ruime assortiment.

Primera Oude Noorden
Noordmolenstraat 67
3035 RH Rotterdam
010 - 466 71 32

Aan de levendige Zaagmolenstraat in Rotterdam vind je Primera Oude Noorden. Deze gezellige Primera winkel staat bekend om haar snelle, goede service en uitgebreide assortiment. Tot ziens in Rotterdam!

Kleiweg 71
3051 GJ Rotterdam
010 - 237 47 55
 
Deze winkel bevindt zich in het gezellige Kleiwegkwartier. In deze leuke Rotterdamse wijk vind je alles voor je dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse cafés. De winkel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Tot ziens in Rotterdam!
 
Bergse Dorpsstraat 114-116
3054 GG Rotterdam
010 - 790 06 91
 
Hillegersberg-Noord heeft nu echt een verblijffunctie. Je kunt er winkelen, eten en drinken. De winkel is goed te bereiken met de tram en bus en parkeermogelijkheden zijn er voldoende. Tot ziens in Rotterdam!
 
 

Primera tabakswinkels in Rotterdam Zuid

Aan de andere kant van de brug is nog een hele wereld te ontdekken! De Primera winkels op Zuid hebben een groot aanbod in producten en diensten.

Primera De Clercq
De Schere 13 - 15
3085 DT Rotterdam
010 - 410 01 25

Aan de Schere in Zuidwijk vind je Primera De Clercq. Volgens bezoekers ‘een mooie, goedgevulde winkel met kundig personeel’. En ook nog gelegen in een leuke winkelstraat. Tot ziens in Rotterdam!

Primera Slinge
Slinge 582
3086 EW Rotterdam
010 - 481 71 73

Primera Slinge vind je in Plein’53, een gezellig winkelgebied in Pendrecht. Volgens eigenaar Joop de Blok is deze vestiging ‘een vertrouwde winkel in de buurt, met een unieke combinatie van producten en diensten. Voor iets leuks voor jezelf, of voor een snelle boodschap!’ Tot ziens in Rotterdam!

Primera Boulevard Zuid
Groene Hilledijk 161B
3073 AA Rotterdam
010 - 485 92 72

Op de Groene Hilledijk vind je Primera Boulevard Zuid. Deze vestiging staat bekend om zijn uitgebreide cadeau-assortiment, maar je kunt er ook terecht voor het opladen van je OV-chipkaart, wenskaarten, postzegels, tijdschriften en meer. Tot ziens in Rotterdam!

Primera Jagota
Wolphaertsbocht 3
3082 AA Rotterdam
010 - 429 44 17

Aardige eigenaar, goede service: zo beschrijven vaste klanten Primera Jagota aan de Wolphaertsbocht. Als jij ook persoonlijk, gezellig en goed geholpen wil worden, hoef je alleen maar de Erasmusbrug over te steken. Tot ziens in Rotterdam!

Primera Zuidplein
Zuidplein Hoog 787
3083 BJ Rotterdam
010 - 293 75 00

In winkelcentrum Zuidplein is sinds 2002 ook een Primera winkel te vinden. Bij Primera Zuidplein staan service, klantvriendelijkheid en gezelligheid voorop. Of je nu op zoek bent naar je favoriete tijdschrift of een wenskaart van een halve meter: hier vind je altijd waar je naar op zoek bent. Tot ziens in Rotterdam!

 

Primera tabakswinkels in Rotterdam Centrum

Het winkelaanbod in hartje Rotterdam is enorm en varieert van grote winkelketens tot kleine, lokale plekken. De Primera winkels in dit stadsdeel staan bekend om hun gezelligheid en goede service.

Primera West-Kruiskade
West-Kruiskade 48
3014 AT Rotterdam
010 - 222 24 72

Primera West-Kruiskade vind je in het hart van de stad, om de hoek bij het Schouwburgplein. Deze vestiging is makkelijk te bereiken en de vriendelijke medewerkers helpen je graag snel te vinden wat je zoekt. Tot ziens in Rotterdam!

 

Primera tabakswinkels in Rotterdam Delfshaven

In de Primera winkels in dit pittoreske deel van Rotterdam vind je alles wat je nodig hebt.

Primera Delfshaven
Grote Visserijstraat 162A
3026 CP Rotterdam
06 - 833 892 13

Deze Primera winkel vind je aan de Grote Visserijstraat, in het hart van historisch Delfshaven. Hier vind je alles wat je zoekt: van ansichtkaarten tot sigaretten, sigaren, shag, telefoonaccessoires en meer. Of laat een officiële pasfoto maken. Tot ziens in Rotterdam!

 

Primera tabakswinkels in Rotterdam Oost

In deze rustige wijk in Rotterdam staan de Primera winkels bekend om hun ruime assortiment en fijne service.

Primera Swanborn
Samuel Esmeijerplein 13
3067 HP Rotterdam
010 - 455 41 13

Aan het gezellige winkelplein op het Lage Land vind je Primera Swanborn. Deze gezellige winkel staat bekend om haar ruime assortiment en wordt gerund door een gedreven team van vakkundige medewerkers, die je graag helpen om te vinden wat je zoekt. Tot ziens in Rotterdam!

Primera Alexandrium
Poolsterstraat 121
3067 LX Rotterdam
010 - 455 93 76

Primera Alexandrium vind je in winkelcentrum Alexandrium, vlakbij Station Alexander. Deze winkel is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, heeft een zeer ruim assortiment en het gezellige, zeskoppige team helpt je bij alles wat je nodig hebt. Tot ziens in Rotterdam!

Primera Vlietlaan
Vlietlaan 35B
3061 DT Rotterdam
06 - 826 677 16

Deze winkel vind je aan de levendige Vlietlaan in Kralingen-West. Volgens klanten kun je bij deze gezellige vestiging altijd terecht voor het verzenden en ontvangen van pakketjes en heb je ruime keuze uit kranten, tijdschriften, ansichtkaarten en meer. Tot ziens in Rotterdam!

Lusthofstraat, 59-61
3061 WL Rotterdam
010 - 411 37 21
 
Deze winkel vind je aan de meest bruisende winkelstraat van Kralingen, een chique oude Rotterdamse wijk. Je kunt je auto dicht bij de winkels parkeren. Tot ziens in Rotterdam!
 
 
Back to top