Samsung

Tonen als Foto-tabel Lijst

Samsung

1-12van14producten in Samsung

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Samsung

1-12van14producten in Samsung

Pagina
per pagina

Samsung accessoires

Bij Primera vind je altijd het juiste accessoire voor jouw Samsung smartphone. Van opladers en powerbanks tot hoesjes en headsets; dankzij ons ruime assortiment, beschikbaar in meer dan 520 Primera winkels, vind je altijd wat je nodig hebt. Welke Samsung smartphone je ook hebt!

Samsung opladers

Hoewel de smartphones van Samsung bekend staan om hun flinke batterijduur, moet elke telefoon een keer worden opgeladen. Met een originele Samsung oplader weet je zeker dat je dat snel en veilig doet. Samsung opladers zijn er met en zonder kabel. Moet je snel de deur uit en ondersteunt jouw smartphone snelladen? Kies dan voor een oplader met Adaptive Fast Charge of Quick Charge. Je kunt de oplader ook gebruiken met je Samsung tablet.

Powerbanks voor jouw Samsung smartphone

Ben je veel onderweg? Zorg dan dat je altijd een powerbank mee op pad neemt. Met deze draagbare ‘reservebatterij’ heb je geen stopcontact meer nodig om je smartphone op te laden. Onze powerbanks hebben een flinke accucapaciteit. Sommige exemplaren zijn zo krachtig dat ze zelfs snelladen ondersteunen, mits je smartphone daarvoor geschikt is. Vergeet je oplaadkabel niet!

SD-kaarten voor Samsung

Een SD-kaart wordt ook wel een ‘geheugenkaart’ genoemd. Je gebruikt een SD-kaart om de opslagcapaciteit van je Samsung smartphone mee uit te breiden. Zo kun je extra foto’s, filmpjes en andere bestanden op je smartphone bewaren. Je kunt het Samsung geheugenkaartje trouwens ook gebruiken voor je camera of tablet. Zorg ervoor dat je een SD-kaart kiest die in jouw toestel past. Heb je hulp nodig bij het kiezen of plaatsen van de geheugenkaart? Vraag ons dan gerust om hulp.

We zijn in de buurt

Met meer dan 520 winkels door het hele land zit er altijd wel een Primera winkel bij jou in de buurt. Gebruik de winkelzoeker om er snel achter te komen waar je jouw Samsung accessoires kunt ophalen. Op zoek naar een specifiek product, maar kun je die niet zo snel vinden? Vraag het ons en we bestellen het graag voor je.

Back to top